Καμία επικοινωνία μετόχων με Δημητρέλο!

19:42 8/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο χρόνος πιέζει τρομερά την ΑΕΚ και η κατάσταση δείχνει τραγική! Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ανδρέας Δημητρέλος (θυμίζουμε ότι είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ από την Παρασκευή - έχει συμπληρώσει σχεδόν μία εβδομάδα δηλαδή στο πόστο του) δεν έχει μιλήσει με κανέναν εκ των μετόχων! Ουδείς τον έχει πάρει τηλέφωνο, ουδείς έχει δώσει έστω εντολή μέσω... τρίτου, να επικοινωνήσει μαζί του! Ο ίδιος ο Δημητρέλος έχει ξεκινήσει να διαβάζει τα οικονομικά στοιχεία

της ΠΑΕ, προκειμένου να ενημερωθεί, αφού πριν αναλάβει δεν γνώριζε τίποτα σχετικά (παρά μόνο ο Αδαμίδης), ώστε να πάει ο ίδιος στην πειθαρχική της UEFA στις 16 Φλεβάρη!

Η ενημέρωση φυσικά που περιμένει ο Δημητρέλος από τους μετόχους είναι τι σκοπεύουν να κάνουν. Αν θα βάλουν λεφτά, δηλαδή ή όχι. Κι αν αποφασίσουν να ρίξουν ρευστό στην ΠΑΕ για να πάρει την αδειοδότηση από την UEFA πόσα θα βάλουν. Προφανώς επειδή δεν έχουν καταλήξει ακόμα δεν έχει υπάρξει κανένα νεότερο!

Κοντολογίς, ο Δημητρέλος δεν έχει μιλήσει μία εβδομάδα με τα... αφεντικά του, την ίδια στιγμή που η ύπαρξη της ΑΕΚ παίζεται από τους μετόχους «κορώνα - γράμματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα