«Κανείς δεν έχει σίγουρη θέση»

22:51 27/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μίτσελ διευκρίνισε πως κανείς δεν έχει... κλειδώσει την θέση του στην ενδεκάδα ενώ έμεινε ικανοποιημένος από το Β' μέρος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. «Συμφωνώ μαζί σας. Όμως αυτό πιστεύω πως είναι κούραση που οφείλεται στην έλλειψη συγκέντρωσης. Στο Β' μέρος δείξαμε πως μπορούμε να έχουμε το επίπεδο που επιθυμούσαμε. Το πρώτο γκολ

που δεχθήκαμε ήταν απόδειξη πως εκείνη την στιγμή δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Εκείνη την στιγμή κάναμε λάθος. Δεν το προσέξαμε. Πρέπει να το κοιτάξουμε γιατί θα υπάρχουν και ματς που δεν θα μπορούμε να ανατρέψουμε. Προσπαθώ να κατανοήσω ότι μερικές φορές οι παίκτες είναι κουρασμένοι ή χωρίς συγκέντρωση όμως δεν μπορώ να το δεχθώ. Πρέπει πάντα να είμαστε οι καλύτεροι. Όμως το γεγονός πως ανασυγκροτήσαμε τις δυνάμεις μας, χάσαμε ένα πέναλτι και κάναμε ένα ωραίο ματς αυτό δείχνει πολλά για την δουλειά που κάναμε.

Το 1-1 με την Μπενφίκα και το σημερινό 5-1 και πόσο θετικά επιδρά στην ψυχολογία της ομάδας: Χωρίς καμία αμφιβολία. Η συνέχεια σε καλά αποτελέσματα και εμφανίσεις μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Είμαστε μία αξιοσημείωτη ομάδα με συνέχεια. Για αυτό προσπαθούμε. Δεν θα σταματήσουμε να ζητάμε όλο και πιο πολλά. Το γεγονός πως στο Β' μέρος ήμασταν τόσο καλοί δείχνει πως οι παίκτες μας είναι ικανοί να κάνουν αυτά που θέλουμε.

Τα πολλά γκολ που βάζει ο Ολυμπιακός και το επιθετικό ρεκόρ που υπάρχει από το 1972: Το 1972 δεν είχα καν γεννηθεί (γέλια). Όχι είχα γεννηθεί αλλά μην το πείτε. Πιστεύω πως έχει να κάνει με τον καλό συντονισμό. Ήμασταν αποτελεσματικοί. Παίζουμε καλά. Βάζουμε πολλά γκολ. Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος. Σε σχέση με πέρυσι τα πράγματα πάνε σαφώς καλύτερα. Την περασμένη χρονιά παίρναμε νίκες αλλά δεν παίζαμε καλά και ο κόσμος ήταν δυσαρεστημένος. Τώρα ο κόσμος είναι ικανοποιημένος. Και αυτός που έρχεται στο γήπεδο και εκείνος που μας συναντά στον δρόμο. Μας λέει καλά λόγια. Έχουμε την υποχρέωση να συνεχίσουμε για να μην απογοητεύσουμε αυτόν τον κόσμο. Εξαρτάται από το τι θέλεις. Εάν θέλεις να είσαι μέτριος ή όχι. Εμείς θέλουμε πάντα την κορυφή και να είμαστε καλύτεροι.

Το τι θα ζητήσει για τα προσεχή κρίσιμα ματς: Θα τους ζητήσω τα ίδια. Ό,τι κάνουν μέχρι τώρα. Εάν τα κάνουν είναι εγγυημένο πως θα πάνε πολύ καλά.

Τους Κάμπελ και Γιαταμπαρέ: Είναι φανταστικοί. Θέλουμε να πιέζουν τους υπόλοιπους. Εδώ την θέση σίγουρη δεν την έχει κανείς. Οι παίκτες λοιπόν μπαίνουν και βγαίνουν από την αποστολή. Θα ήταν πολύ εύκολο να βγάλουμε τους 11. Όλα εξαρτώνται από την δική τους απόδοση».

Keywords
Τυχαία Θέματα