«Κανένας Βρύζας δεν μπορεί να πουλήσει τον ΠΑΟΚ»

14:14 27/4/2012 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Ζήσης Βρύζας προκειμένου να μιλήσει για όλα τα θέματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που έχουν δείξει ο Σαββίδης και ο Καμπάνης για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών λέγοντας πως θα πρέπει να μιλήσει με σοβαρότητα και στους δυο γιατί, όπως είπε, κανένας Βρύζας δεν μπορεί να πουλήσει τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε

επίσης για την αδειοδότηση, τον Μπόλονι, τον Σαχπατζίδη και για το αγωνιστικό πλάνο ενόψει της νέας σεζόν.

Αρχικά ο Βρύζας δήλωσε: "Θα ξεκινήσω λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Για μένα είναι μέσα στα 40 καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά πράγματα. Μετά από 4-5 χρόνια έχουμε αυτοκαταστροφικές τάσεις. Οφείλεται σε δυο λόγους. Υπήρχαν τομείς που δεν οργανώθηκαν όπως έπρεπε σε αυτή την τετραετία. Έγινε πολύ σοβαρή δουλειά αυτά τα τέσσερα χρόνια, αλλά ο ίδιος ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τον τρόπο λειτουργίας. Υπήρχε το εμπορικό που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και γενικότερα δεν υπήρχε στρατηγική για μεγάλες επενδύσεις, όπως το αθλητικό κέντρο. Σε συνδυασμό με την κρίση και την αύξηση φορολογίας, με το Financial Fair Play μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε σημαντικούς παίκτες τον Ιανουάριο για την βιωσιμότητα μας. Μέχρι τις 30/06 πρέπει να δώσουμε την μάχη μας. Ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει υπομονή και στήριξη και δεν μου βγαίνει να την ζητήσω. Υπάρχουν και πάλι δυο δρόμοι. Της απομάκρυνσης και της συσπείρωσης. Εγώ δηλώνω στρατιώτης του ΠΑΟΚ και αυτή την μάχη θα την δώσω".

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε
- Για το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη και του Γιάννη Καμπάνη «Κανένας δε χρησιμοποιήθηκε. Πλειστηριασμός σε αυτό το θέμα δε γίνεται. Υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον και από τους δυο. Αυτό που πρέπει να κάνω, είναι με σοβαρότητα να μιλήσω με αυτούς τους ανθρώπους. Κανένας Βρύζας δε μπορεί να δώσει τον ΠΑΟΚ πουθενά. Υπάρχει ένας πρόεδρος στον Ερασιτέχνη που είναι έμπειρος και μαζί με το Δ.Σ. θα αποφασίσουν. Εγώ πρέπει να προστατεύσω τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ»
- Για τη φιλοσοφία του στις επαφές που έχει με επιχειρηματίες «Η φιλοσοφία ορίζεται από τη διοίκηση Πρωτοδικείου. Είναι για έξι μήνες και έχει συγκεκριμένο σκοπό. Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε με νερά μέσα στο σπίτι μας. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θέλει όραμα αλλά πρέπει να κοιτάξουμε να βγάλουμε τα νερά, Ο επενδυτής μπορεί να δώσει μία λύση και για αυτό γίνονται οι επαφές».
- Για το τι ζητάει από τους δύο ενδιαφερόμενους «Καταφέραμε σε στιγμές που το αγωνιστικό ήταν τοπ να μην έχουμε εμπορικό. Έκανα συνάντηση με τον κ. Κατσαρή και έχει ενημερωθεί. Εγώ ξεκαθάρισα και στους δύο ότι δε μπορεί να μιλήσει για το γήπεδο πριν να δείξει ποιος είναι. Εκκρεμούν οι συναντήσεις με τον Ερασιτέχνη για να δούμε τι θέλουν να κάνουν. Πρέπει πρώτα να δώσουν τα χαρτιά. Περιμένουμε σήμερα τα χαρτιά του Σαββίδη. Το πρωτοσέλιδο είναι θεμιτό αλλά πρέπει να το δούμε με σοβαρότητα το θέμα».
- Για το χρο

Keywords
Τυχαία Θέματα