Κανονικά ο Ιμπαγάσα, εκτός ο Αβραάμ

20:35 6/5/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως ήταν λογικό στην προπόνηση της Δευτέρας με την οποία ο Ολυμπιακός μπήκε στην τελική ευθεία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ στις 11 Μαϊου και που έγινε απόντος του Μίτσελ έπεσε μεταξύ άλλων το βάρος σε παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών. Κανονικά γυμνάστηκαν οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Μπάλας Μέγιερι και Λιούμπομιρ

Φέισα. Εκτός προπόνησης όμως έμεινε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, αερόβιο και θεραπεία.

Έτσι η κατάστασή του θα κρίνεται σε καθημερινή βάση. Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν για τα καλά τον ρυθμό με τον οποίο προετοιμάζονται. Το πρόγραμμα περιλάμβανε πολλές ασκήσεις επάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, με πολύ έντονη πίεση από την πλευρά των παικτών που δεν την είχαν στην κατοχή τους. Η ταχύτητα και η ακρίβεια στην πάσα ήταν το ζητούμενο, με τον Βίκτορ Σάντσεθ και τον Αντώνη Νικοπολίδη να φωνάζουν διαρκώς, δίνοντας ρυθμό στις ασκήσεις. Στην συνέχεια η ένταση ανέβηκε και άλλο με τους παίκτες να δουλεύουν πολύ επάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού, αρχίζοντας από την άμυνα και φτάνοντας μέχρι την τελική προσπάθεια και το γκολ.

Η προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη συνεχίστηκε με δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου και συγκεκριμένα από μεγάλη περιοχή σε μεγάλη περιοχή. Δεν ήταν ελεύθερο, όμως, αφού οι παίκτες δούλευαν ξανά πολύ τη σωστή ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας, πριν φτάσουν στην τελική προσπάθεια. Στο εξωαγωνιστικό σκέλος οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών επεδίωξαν να ρωτήσουν για την κατάσταση του Μίτσελ και να ευχηθούν τα καλύτερα για τον τεχνικό τους. Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα