«Κάποιες φορές μοιάζω ηλίθιος»

16:05 22/1/2013 - Πηγή: AEK365

Οι κακές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίζονται για τους Λος Άντζελες Λέικερς οι οποίοι κινδυνεύουν να μείνουν ακόμα και εκτός πλέι οφ μιας και αυτή την στιγμή είναι στην12η θέση της Δύσης. Ο Κόμπι Μπράιαντ δεν δίστασε να ασκήσει κριτική τόσο στον ίδιο του τον εαυτό όσο και στην ομάδα για την εικόνα που δείχνουν φέτος στο NBA.
Συγκεκριμένα για τον εαυτό του ο Κόμπι Μπράιαντ δήλωσε: "Έχω πολύ χαμηλά ποσοστά ευστοχίας, πρέπει να το κοιτάξω αυτό. Είναι δουλειά μου να σκοράρω, αλλά αναγκάζομαι να παίρνω δύσκολες επιθέσεις. Κανένας

δεν είναι τόσο καθοριστικός στο παιχνίδι των υπολοίπων, όσο εγώ. Κι αυτή τη στιγμή πρέπει να παίξω καλύτερα. Προσπαθώ να περάσω την μπάλα στον Γκασόλ. Κάποιες φορές μοιάζω ηλίθιος γιατί είμαι στον αέρα, έχω το σουτ, αλλά τον ψάχνω. Εκείνος όμως περιμένει να σουτάρω και έχει την πλάτη του γυρισμένη. Κάνω προσπάθειες για να τον βοηθήσω όσο μπορώ. Αυτό με βγάζει λίγο εκτός ρυθμού, αλλά δεν με πειράζει. Αν είναι να βοηθήσω την ομάδα μου, είμαι πρόθυμος να το κάνω".
Για την εικόνα των Λέικερς, ο Μπράιαντ δήλωσε: "Αυτό που γίνεται είναι πολύ σκληρό, πολύ ενοχλητικό και προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος. Είναι απαράδεκτο αυτή η ομάδα με τόση ιστορία να παίζει τέτοιο μπάσκετ στο γήπεδο του Τζόρνταν, του Πίπεν και του Φιλ Τζάκσον. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Να ξανακάνουμε κάποια βασικά. Να βάλουμε παίκτες στις θέσεις που αποδίδουν καλύτερα. Όλοι ασχολούμαστε με το τι φταίει".
Τέλος, ο άσος των Λος Άντζελες Λέικερς μίλησε και για τον συμπαίκτη του, τον Ντουάιτ Χάουαρντ: "Έχω προσπαθήσει να μιλήσω με τον Χάουαρντ. Του έχω στείλει μηνύματα στις 2 ή στις 3 το πρωί. Ανταλλάσουμε απόψεις. Κάνω ό,τι μπορώ για να τον βοηθήσω. Αντιλαμβάνομαι πως έρχεται από μια σοβαρή επέμβαση στη μέση σε μια αγορά που δεν δείχνει έλεος. Υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις και ήταν λίγο δύσκολο γι' αυτόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα