Οι προσθήκες και οι ευχαριστίες των ποδηλατών

Το τμήμα ποδηλασίας ανακοίνωσε της φετινές μεταγραφικές του αποκτήσεις, τους χορηγούς του (ανάμεσα τους και το GreenZone, όσον αφορά την επικοινωνία) και ευχαρίστησε τους Panathinaikos Supporters Abroad για την οικονομική τους συνεισφορά.
Οι ποδηλάτες του Παναθηναϊκού εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώνουν για τα νέα έμψυχα αποκτήματα του συλλόγου,
για τους χορηγούς του τμήματος και για την τεράστια βοήθεια που δέχτηκαν από τους ομογενείς του εξωτερικού PAO Abroad.

Για την περίοδο 2013-2014 χορηγοί του τμήματος είναι πο:

www.grammariosbikes.gr
www.cervelo.gr
www.pharmshop.gr(συμπληρώματα διατροφής)
www.handmadecssdesign.com (ειδή ένδυσης)
www.zipvitsport.co.uk/(συμπληρώματα διατροφής)
www.zelvegianbikes.gr(ελαστικά αγώνων)
www.saliceocchiali.it/eng/azienda.php(γυαλιά αγώνων)
www.kovanissport.com(αγωνιστικές εμφανίσεις)
Χορηγός επικοινωνίας
www.greenzone.gr

Η βοήθεια των PAO Abroad ήταν για άλλη μία φορά σημαντική, καθώς αποκτήθηκαν 11 κράνη που εξασφαλίζουν πάνω απ' όλα την ασφάλεια, αλλά και την ομοιομορφία στους αγώνες.

«Οι αθλητές και ο υπεύθυνος του ποδηλατικού τμήματος του Παναθηναικού θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την κίνηση των Panathinaikos supporters abroad για την προσφορά και την βοήθεια προς το τμήμα. Σε μια δύσκολη περίοδο με τα οικονομικά προβλήματα να ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία οι φίλοι του συλλόγου απέδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη τους για το τριφύλλι και τα λεγόμενα μικρά τμήματα του ομίλου.

Εμείς με την σειρά μας θα θέλαμε να τους υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε ότι περναει από το χέρι μας να κρατήσουμε την πράσινη σημαία ψηλά.

Το τμήμα μέσω της οικονομικής βοήθειας των Pao Abroad που ανήλθε στο ποσό των 750 ευρώ απέκτησε 11 αγωνιστικά κράνη SALICE απαραίτητα για την ασφάλεια, την ομοιομορφία και την αγωνιστική δράση του τμήματος και παράλληλα η εταιρεία που προμήθευσε τα υλικά αυτά αντισταθμιστικά μας χορήγησε με 11 ζεύγη γυαλιών αγώνων επίσης της εταιρείας SALICE».

Το τμήμα στην περίοδο των μεταγραφών ενισχύθηκε με 10 αθλητές, πέντε στην κατηγορία ανδρών και πέντε στην κατηγορία Masters.

Οι αθλητές που αποκτήθηκαν είναι οι:

ΘΕΟ∆ΩΡΙ∆ΗΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ΑΤΛΑΣ ΒΟΥΝΑΡΙΟΥ

ΣΙΑΤΕΡΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Ο. ΑΝΤΑΙΟΣ

ΤΖΟΥΦΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ

ΝΙΚΟΛΑΪ∆ΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π-Χ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ Π.Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΜΑΡΚ.

ΜΠΡΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ Α.Ε.Κ. ΑΘΗΝΩΝ

ΚΟΥΖΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ

ΚΙΤΣΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ ΑΤΛΑΣ ΒΟΥΝΑΡΙΟΥ

ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Π.Ο. ΧΑΛΚΙ∆ΑΣ

Παράλληλα, το τμήμα ενισχύθηκε και στις κατηγορίες γυναικών και υποδομών με νέες εγγραφές αθλητών και σύντομα θα ανακοινωθούν τα ονόματα τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα