Καράμπελας: «Μια οριστική λύση για την ΑΕΚ»

22:32 16/3/2012 - Πηγή: AEK365

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρακολουθούν με αγωνία την κατάσταση της ομάδας, αφού ότι γίνει θα επηρεάσει άμεσα και τους ίδιους. Ένας από αυτούς ο Νίκος Καράμπελας μέσω της NOVA κάνει έκκληση για μια οριστική λύση στην Ένωση για να μην αντιμετωπίζει συνεχώς τα ίδια προβλήματα. «Νομίζω ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει, μένουν λιγότερο από 15 μέρες για να ξέρουμε τι μέλει γενέσθαι,

ελπίζουμε αυτή η τόσο ιστορική ομάδα να μην έχει φτάσει εκεί κανένας δεν πίστευε ότι θα φτάσει. Μακάρι να τελειώσουν όλα καλά, έστω και την τελευταία στιγμή να βρεθεί μια λύση. Να είναι μία λύση οριστική και όχι μια λύση δυο τριών μηνών. Μια λύση που θα φτάσει την ΑΕΚ εκεί που την αξίζει, εκεί που πρέπει να βρίσκεται» τόνισε χαρακτηριστικά ο Καράμπελας.

Από εκεί και πέρα, ο 26χρονος αμυντικός αναφέρθηκε στα αγωνιστικά της Ένωσης, τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και τη δυσκολία που έχει ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης, σήμερα: «Στα τελευταία ματς έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, δυστυχώς όμως δεν συνδυάσαμε την υψηλή μας απόδοση με νίκη. Κάτι τέτοιο, ευτυχώς για μας, δεν έγινε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ήμασταν αισιόδοξοι πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ότι αφού παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, μπορούμε να κερδίσουμε κιόλας. Τελικά, κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και τώρα είμαστε έτοιμοι για μία νέα πρόκληση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης σ’ ένα δύσκολο ματς, καθώς τη φετινή χρονιά αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ο Αστέρας έρχεται από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κι εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Εάν παίξουμε έτσι όπως πρέπει να παίξουμε τότε το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει. Εννοείται πως είναι δύσκολα το έργο μας απέναντι στον Αστέρα, αφού κυνηγάει τα πλέι οφ. Η αλλαγή προπονητή έχει βοηθήσει την ομάδα να αλλάξει… πρόσωπο. Ο Σάκης Τσιώλης έχει δώσει άλλο… αέρα στους παίκτες του».

Keywords
Τυχαία Θέματα