Καραγιάννης: «Μπορεί η ΑΕΚ»

11:37 10/3/2013 - Πηγή: AEK365

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Καραϊσκάκη απόψε είναι ο Βάιος Καραγιάννης. Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης μιλώντας στο novasport.gr είπε αναλυτικά για το ματς:

Κύριε Καραγιάννη πως περιμένετε το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ;
"Το παιχνίδι της Κυριακής δεν παύει να

είναι ένα ντέρμπι. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι πιο έμπειρη ομάδα, ενώ η ΑΕΚ βασίζεται σε πολλούς νέους παίκτες που ουσιαστικά τώρα αποκτούν εμπειρίες. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω πως οι παίκτες της ΑΕΚ αν και νέοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα αντιμετωπίσουν το ματς με θέληση και πάθος. Βλέπω αυτό το παιχνίδι ως μια ευκαιρία για την ΑΕΚ και τους παίκτες της να πάρουν τα πάνω τους."

Πόσο εύκολο είναι για τους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ αν σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ενός τέτοιου αγώνα;
"Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο για την ΑΕΚ, όπως είδατε και τις προηγούμενες αγωνιστικές. Ωστόσο πιστεύω ότι η ΑΕΚ μπορεί να τα καταφέρει μες το Καραϊσκάκη αν καταβάλει την απαιτούμενη προσπάθεια."

Πιστεύετε ότι τελικά η ΑΕΚ μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα;
"Πραγματικά πιστεύω ότι η ΑΕΚ μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα γιατί πολύ μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς από τον Ολυμπιακό, ο οποίος παρά το γεγονός ότι ετοιμάζεται για φιέστα δεν καίγεται κιόλας για τους βαθμούς."

Τί πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα;
"Αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες είναι να δώσουν όλοι το 100% κι ακόμα παραπάνω. Κι αν κάποιοι βρεθούν σε άσχημη μέρα να το καλύψουν αυτό με άλλους τρόπους, όπως με περισσότερο πάθος και περισσότερα τρεξίματα."

Ποιος είναι για σας ο αντικειμενικός στόχος της ΑΕΚ σήμερα;
"Πάνω απ' όλα αυτή τη στιγμή για την ΑΕΚ είναι η σωτηρία κι από εκεί και πέρα αν έρθει κάτι καλό, καλώς να έρθει. Όμως όπως έχετε παρατηρήσει η ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό παίζει και ποδόσφαιρο.Πιο πριν δε στεκόταν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι του χρόνου ορισμένοι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ΑΕΚ, θα είναι πρωταγωνιστές."

Keywords
Τυχαία Θέματα