Καραγκούνης: Η Εθνική έχει ψυχή

10:50 19/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ελλάδας δεν φοβάται το δυνατό παιχνίδι του αντιπάλου όπως υπογράμμισε ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος πρόσθεσε πως η ελληνική ομάδα έχει ψυχή, παίζει παλικαρίσια και θα παλέψει για την πρόκριση κόντρα στην Ρουμανία.

Σε δηλώσεις του στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε: "Είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε. Θα τα δώσουμε όλα! Με θάρρος και ψυχή όχι μόνο... Εννοώ ότι ναι μεν

χρειάζεται να εφαρμόσουμε αυτό το ‘δυνατά', που μας φώναξαν στο αεροδρόμιο και μας φωνάζει με την σκέψη του κάθε Έλληνας φίλαθλος, αλλά ας μην ξεχνάμε κάτι σημαντικό... Αυτή η Εθνική έχει ψυχή, παίζει παλικαρίσια και δεν φοβάται το δυνατό παιχνίδι κάθε αντιπάλου, μα μπορούμε να παίξουμε και πιο ελεύθερα, γιατί υπάρχει σε ικανοποιητικό βαθμό στην ενδεκάδα μας ο συνδυασμός του δυναμισμού και του ποδοσφαίρου πρωτοβουλίας όταν χρειαστεί, όπως είδατε στο πρώτο παιχνίδι! Μπορούμε να προσαρμοστούμε λοιπόν με τους παίκτες που έχουμε σε κάθε εξέλιξη του παιχνιδιού με την Ρουμανία. Υπάρχουν οι παίκτες που πρέπει στην ενδεκάδα και στον πάγκο μας ώστε να συμβεί αυτό".
Για το παιχνίδι τακτικής της Εθνικής στο Βουκουρέστι προκειμένου να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα, ο Γιώργος Καραγκούνης δήλωσε: "Ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει σε τέτοια παιχνίδια. Ο προπονητής μας, αλήθεια, μίλησε και μιλάει σε όλους μας ξεχωριστά με τον καθένα... Αλλά και εμείς οι παίκτες μεταξύ μας... Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις και οι υπερβολές πριν από κρίσιμα παιχνίδια όπως αυτό! Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα δώσουμε τα χέρια και θα μπούμε στο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα