«Κλείνουν» εισιτήρια για Βραζιλία

10:32 19/11/2013 - Πηγή: AEK365

Την ώρα που η Εθνική Ελλάδας θα προσπαθεί να υπερασπιστεί στο Βουκουρέστι το 3-1 κόντρα στην Ρουμανία, άλλες έξι ομάδες θα δώσουν την δική τους μάχη προκειμένου να βρεθούν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει το καλοκαίρι στην Βραζιλία.
Αναμφισβήτητα, το παιχνίδι της βραδιάς γίνεται στην Σόλνα εκεί όπου η Σουηδία υποδέχεται την Πορτογαλία (21:15) με στόχο την ανατροπή του 1-0 του πρώτου αγώνα. Ο Ζλάταν

Ιμπραΐμοβιτς ξέρει πως αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία για να βρεθεί σε τελική φάση Μουντιάλ και από την άλλη ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να βρεθεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Ωστόσο στο τέλος μόνο ένας θα πανηγυρίσει. Διαιτητής θα είναι ο Άγγλος Χάουαρντ Γουέμπ.
Στις 22:00 το βράδυ η Γαλλία θα υποδεχτεί την Ουκρανία στο "Σταντ Ντε Φρανς" με στόχο να ανατρέψει το 2-0 της Παρασκευής και να βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ο τιμωρημένος Κοσιελνί είναι η μοναδική απουσία για τον Ντιντιέ Ντεσάν με την Γαλλία να κινδυνεύει να μείνει εκτός τελικής φάσης Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια. Από την άλλη μεριά, η Ουκρανία βρίσκεται πολύ κοντά στο να βάλει τέλος στην... κατάρα των μπαράζ καθώς στις τρεις προηγούμενες απόπειρες της (1998, 2002, 2010) δεν τα έχει καταφέρει. Οι τιμωρημένοι Κούτσερ και Φεντέτσκι δεν υπολογίζονται για την ρεβάνς του Παρισιού. Διαιτητής θα είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα.
Την Παρασκευή Κροατία και Ισλανδία άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς μετά το 0-0 και απόψε θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στο Ζάγκρεμπ στις 21:15. Η Εθνική Κροατία μετά την ανεξαρτητοποίηση της χώρας είναι παρούσα σε όλα τα Μουντιάλ πλην αυτό του 2010 ενώ η Ισλανδία διεκδικεί την πρώτη της συμμετοχή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Κροατία δεν υπολογίζει στον τραυματία Στρίνιτς ενώ η Ισλανδία θα παίξει χωρίς τον τιμωρημένο Σκούλασον και τον τραυματία Σίγκθορσον. Διαιτητής θα είναι ο Ολλανδός Μπιόρν Κάιπερς.
Ήδη στο Μουντιάλ έχουν προκριθεί και θα βρίσκονται στην κλήρωση της 6ης Δεκεμβρίου η Βραζιλία και με τη χρονική σειρά που εξασφάλισαν την πρόκριση και οι ομάδες των Ιαπωνίας, Αυστραλίας, Ιράν, Νοτίου Κορέας, Ολλανδίας, Ιταλίας, Κόστα Ρίκα, ΗΠΑ, Αργεντινής, Βελγίου, Ελβετίας, Γερμανίας, Κολομβίας, Ρωσίας, Βοσνίας, Αγγλίας, Ισπανίας, Χιλής, Ισημερινού, Ονδούρας, Νιγηρίας, Ακτής Ελεφαντοστού και Καμερούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα