Καραλής: Η χειρότερη ΑΕΚ

15:53 7/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την άποψη ότι η ΑΕΚ είναι η χειρότερη ομάδα των τελευταίων ετών και πως η Κέρκυρα θα μπορούσε να φύγει με το διπλό χθες από το ΟΑΚΑ, εξέφρασε ο παίκτης των "Φαιάκων" Γιάννης Καραλής.

Αναλυτικά δήλωσε στο contra:

Είναι ικανοποιητική η ισοπαλία ή θεωρείς ότι θα μπορούσατε να πάρετε και

τη νίκη;

Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε το διπλό και άνετα κιόλας. Δεν δεχθήκαμε πίεση και το γκολ της ΑΕΚ προήλθε από μία δική μας ασυνεννοησία. Και ο βαθμός πάντως είναι καλός.

Οι περισσότεροι είχαν κατατάξει στην Κέρκυρα στις ομάδες που θα απειληθούν άμεσα με υποβιβασμό. Σας πεισμώνει αυτό;

Εννοείται. Και όχι μόνο εμάς τους παίκτες αλλά και τον προπονητή μας. Σύντομα όσοι εξέφρασαν αυτήν την άποψη, θα αλλάξουν γνώμη. Εχουμε καλή ομάδα, προπονούμαστε σωστά και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στόχος μας είναι να νικάμε τις ομάδες με τις οποίες είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Το κάναμε με τον ΟΦΗ, πήραμε και τον εκτός έδρας πόντο από την ΑΕΚ. Αισιοδοξούμε.

Πάντως, ο πρώτος στόχος παραμένει σωτηρία;

Πέρα από κάθε αμφιβολία. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι άλλο κατά νου από τη στιγμή που η ομάδα είχε τον περιορισμό στις μεταγραφές. Το μυαλό μας είναι μόνο στο πως να σωθούμε.

Από τον εαυτό σου είσαι ευχαριστημένος;

Ναι. Ηρθα στην Κέρκυρα για να παίξω και τα έχω καταφέρει. Δόξα τω Θεώ η ομάδα λειτουργεί καλά, η διοίκηση προσπαθεί να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της, ο προπονητής είναι κοντά στους παίκτες. Είναι όλα καλά.

Εχει αλλάξει κάτι ο Ακης Μάντζιος σε σχέση με τους προκατόχους του;

Κάνει πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι η ομάδα κινείται καλά μέσα στο γήπεδο και έχει καλά και πολλά τρεξίματα. Είναι πάντα κοντά μας ο κόουτς.

Πως είδες την ΑΕΚ;

Δεν ήταν αυτή που έπρεπε σε καμία περίπτωση. Είναι η χειρότερη ΑΕΚ των τελευταίων ετών. Κρίμα. Εγώ πάντως εύχομαι να βρει γρήγορα το δρόμο της γιατί είναι πολύ μεγάλη ομάδα, κεφάλαιο για το ποδόσφαιρό μας. Παραλίγο να βρεθώ στις τάξεις της πέρυσι αλλά δεν έγινε.

Ο Γιώργος Μπάρκογλου έκανε λόγο για ασέβεια από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Τι ακριβώς έγινε;

Μπήκαμε στη φυσούνα στο ημίχρονο και ακούσαμε αρκετά "γαλλικά" από κάποιους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ. Συμφωνώ με όσα είπε ο συμπαίκτης μου. Εντάξει, ας μην σεβαστούν εμένα που είμαι πάνω κάτω στην ίδια ηλικία, αλλά ο Γιώργος έχει φάει τη ζωή του στα γήπεδα. Οταν φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ, πρέπει να είσαι αξιοπρεπής σε όλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα