Καρνέζης: Μας αφήνει πικρία η ισοπαλία

10:07 13/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στο 0-0 έμεινε η Εθνική Ελλάδας με την Εθνική Βοσνίας-Ερζεγοβίνης για τα προκριματικά του Μουντιάλ, μια ισοπαλία που αφήνει πικρή γεύση στους Έλληνες διεθνείς όπως υποστήριξε ο Ορέστης Καρνέζης ο οποίος έδωσε το σύνθημα για νίκη την Τρίτη κόντρα στην Σλοβακία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού
Για το παιχνίδι

με την Βοσνία-Ερζεγοβίνη: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και αξίζαμε την νίκη. Δεν φοβηθήκαμε, παρά το γεγονός πως η Βοσνία έχει καλούς ποδοσφαιριστές. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και θέλαμε να νικήσουμε, προκειμένου να πάρουμε προβάδισμα στον όμιλο. Ήταν ένα παιχνίδι στην έδρα μας και θέλαμε να το κερδίσουμε. Ξέραμε από την αρχή πως με τους Βόσνιους θα παίζαμε για την πρώτη θέση του ομίλου. Απόψε παίξαμε καλύτερα από αυτούς όμως η ισοπαλία μας αφήνει μια πικρία".
Για το γεγονός πως είναι βασικός στην Εθνική Ελλάδας αν και του είχαν ασκήσει σκληρή κριτική στο παρελθόν για λάθη του σε αγώνες του Παναθηναϊκού: "Το να αγωνίζεσαι μια φορά τον χρόνο ή σε έναν αγώνα Κυπέλλου δεν σε βοηθάει. Δεν μπορείς να βρεις ρυθμό. Ωστόσο με πολλή δουλειά και χαμηλά το κεφάλι και εμπιστοσύνη από τους γύρω σου μπορείς να τα καταφέρεις".
Για το ματς της Τρίτης με την Σλοβακία: "Θα πάμε στην Μπρατισλάβα με το ίδιο πνεύμα και την ίδια θέληση, προκειμένου να πάρουμε την νίκη κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα