Κασάνο: Έχω κάνει δυο λάθη το λεπτό

12:13 16/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αντόνιο Κασάνο δεν χαρίστηκε σε κανέναν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "RAI" ούτε καν στον εαυτό του παραδεχόμενος πως έχει κάνει μέσα σε ένα λεπτό δυο λάθη.

Αναφερόμενος στο καλό του ξεκίνημα στην σεζόν με την Ίντερ, ο Ιταλός επιθετικός δήλωσε: "Η σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά. Σε επτά παιχνίδια έχω πετύχει τέσσερα γκολ και έδωσα δυο ασίστ. Και αυτό το οφείλω στον Στραματσιόνι και στον Μοράτι. Πίστεψαν σε μένα και ρίσκαραν

με την επιλογή τους. Ελπίζω ο χρόνος να αποδείξει πως δεν έχουν κάνει καμία μαλ...α".
Για τις δικές του μαλ...ες ο Κασάνο πρόσθεσε πως "το παραδέχομαι. Έχω κάνει δυο λάθη το λεπτό".
Για την απουσία του από την αποστολή της Εθνικής Ιταλίας, ο επιθετικός της Ίντερ τόνισε: "Θα ήθελα να είμαι αυτή την ώρα στο Σαν Σίρο για την τελευταία προπόνηση πριν από το ματς. Δεν ξέρω γιατί δεν με κάλεσε ο Πραντέλι. Ελπίζω να το κάνει πριν το Μουντιάλ. Έχω ήδη χάσει δυο, τι να κάνω, ας χάσω και ένα τρίτο. Μάλλον δεν θα μου αλλάξει την ζωή. Αν θα υπάρξει τέταρτο; Βεβαίως, όταν θα είμαι 60 ετών".
Για την παρουσία του στην Ίντερ δήλωσε: "Είμαι οπαδός της Ίντερ από μωρό. Ζω το όνειρο μου. Αλλά θέλω κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Σαμπντόρια. Στην Γένοβα είναι η βάση μου και εκεί θα ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου. Μακάρι να κλείσω την καριέρα μου εκεί".
Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Κασάνο τόνισε: "Δεν είμαι πολύ πιστός. Όταν όμως είχα το πρόβλημα με την καρδιά μου, σκεφτόμουν πως αν υπήρχε κάποιος εκεί πάνω εν θα μου στερήσει την χαρά να δω το παιδί μου. Ευτυχώς όλα πέρασαν και μπορώ να αγκαλιάζω το παιδί και την γυναίκα μου. Και αυτό το εκτιμώ πολύ περισσότερο τώρα από ό,τι θα έκανα λίγα χρόνια πριν. Πήρα ένα μεγάλο μάθημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα