Καταθέτει πρόταση για ΑΦΜ ο Ηρακλής

18:30 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο (03/12) θα κατατεθεί η πρόταση για την απόκτηση του ΑΦΜ της Επανομής από τον Ηρακλή τόνισε ο Νίκος Τσολάκης. Ο υποψήφιος επενδυτής του «Γηραιού» είχε συνάντηση με παράγοντες του Ερασιτέχνη για να τους ενημερώσει για το τι θα κάνει και τους διαβεβαίωσε πως το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει κατατεθεί η πρόταση.

Μιλώντας για το συγκεκριμένο

θέμα, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Μανίκας, δήλωσε:

«Επειδή πολλά έχουν ειπωθεί όλο αυτό το διάστημα, ως Ερασιτέχνης έχουμε να πούμε το εξής. Αρκετοί, εντός και εκτός Ηρακλή δεν θέλουν να πάρουμε τον ΑΦΜ. Μετά την συνάντηση που είχαμε με τον κ. Τσολάκη, μας διαβεβαίωσε ότι σήμερα ή αύριο θα κατατεθεί η πρόταση στην Επανομή και εφόσον πάρει τον ΑΦΜ, στη συνέχεια οι μετοχές θα διατεθούν προς τον κόσμο. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Σήμερα ή αύριο τελειώνει το θέμα, θετικά ή αρνητικά».

Ενώ εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την αλλαγή ημερομηνίας στον αγώνα με τον Διγενή Λακκώματος «Ο Ηρακλής είναι μεγάλος σύλλογος και θα παίζει κάθε Κυριακή. Αρνούνται να γινόμαστε μπαλάκι, μεταξύ Αστυνομίας και ΕΠΟ. Θα πρέπει επιτέλους κάποιοι να σέβονται τον Ηρακλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα