Κατέβηκαν τα τρακτέρ στην Ομόνοια

12:13 20/2/2013 - Πηγή: AEK365

Χιλιάδες διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στην Ομόνοια με αποτέλεσμα οι γύρω δρόμοι να είναι κλειστοί. Μάλιστα μέλη της ΠΑΣΥ (Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης), εμφανίστηκαν στη συγκέντρωση με δύο τρακτέρ, ενώ άμεση ήταν η αντίδραση της αστυνομίας, που έφτασε με δύο γερανοφόρα οχήματα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Οι συγκεντρωμένοι δημιούργησαν «κλοιό» γύρω από τα τρακτέρ και δεν επέτρεψαν στα γερανοφόρα να προσεγγίσουν και να τα πάρουν.
Αυτή την ώρα, μέλη του ΠΑΜΕ

ξεκίνησαν την πορεία τους προς το Σύνταγμα.
Και η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, βρέθηκε στην Ομόνοια, τόπο συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ. Σε δηλώσεις της η κυρία Παπαρήγα, είπε πως «ο εργαζόμενος λαός που υποφέρει, πρέπει να πάρει μια απόφαση, να ανακαλύψει τη δύναμή του και μαχητικά να τραβήξει προς τα εμπρός, τη ρήξη και την ανατροπή ως το τέλος. Διαφορετικά, θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο».
Κλειστό είναι επίσης και το Σύνταγμα.
Την ίδια ώρα, στο Πεδίον του Άρεως είναι συγκεντρωμένα μέλη της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Στις ομιλίες του οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα αντιδράσουν με ένα ηχηρό «όχι» στις αδιέξοδες πολιτικές του μνημονίου που έχουν εξαθλιώσει την ελληνική κοινωνία και βυθίζουν την οικονομία στην ύφεση και στην κρίση.
Για την αποφυγή επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. έχει πάρει έκτακτα μέτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα