Καθαίρεση Μπάρτον

17:47 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η αποβολή του Άγγλου ποδοσφαιριστή στο «Etihad», που έφερε και την ήττα (3-2) από τη Μάντσεστερ Σίτι στην τελευταία αγωνιστική της περσινής Πρέμιερ Λιγκ, δεν του έφερε μονάχα την ποινή των 12 αγωνιστικών, αλλά έβαλε και σε κίνδυνο το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Η ΚΠΡ, δήλωσε ρητά πως «σε περίπτωση παραβίασης ακόμη ενός όρου από το υπογεγραμμένο συμβόλαιο, αυτό θα τερματιστεί άμεσα», με την πρόθεση των διοικούντων να είναι η αποδέσμευση του παίκτη και μάλιστα σύντομα!

«Έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε, αποφασίστηκε η αφαίρεση του περιβραχιονίου από τον Τζόι Μπάρτον και η επιβολή προστίμου μισθών έξι εβδομάδων» αναφέρει η ανακοίνωση της Ρέιντζερς, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μπάρτον δεν είναι πλέον αρχηγός και στο πρόστιμο των 75.000 λιρών από την FA προστίθενται περίπου άλλες 500.000 λίρες!

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Φέρθηκα βλακωδώς και αξίζω να τιμωρηθώ. Ζητάω συγγνώμη από τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς της ομάδας. Ζητάω επίσης συγγνώμη από τη διοίκηση και όλους όσοι εργάζονται για τον σύλλογο. Τα χρήματα έρχονται στα χέρια μου και φεύγουν συνεχώς. Αυτό που με πονάει περισσότερο είναι η καθαίρεση από την αρχηγία και η τιμωρία των 12 αγωνιστικών. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα καταφέρω να επανέλθω στο επιθυμητό επίπεδο και με την πρώτη ευκαιρία θα αφήσω όλη αυτή την ιστορία στο παρελθόν».

Υπενθυμίζεται πως ο Τζόι Μπάρτον αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς της περσινής σεζόν για αγκωνιά στον Κάρλος Τέβες, χτύπημα με το γόνατο στον Σέρχιο Αγουέρο και προσπάθεια να... κουτουλήσει τον Βινσέντ Κομπανί.

Keywords
Τυχαία Θέματα