«Καθάρισε» η ΑΕΚ

18:19 15/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ συνέχισε το αήττητο σερί της στο Πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών. Συγκεκριμένα, η Ένωση επικράτησε με 3-0 σετ του ΟΠΕΡ για την 10η αγωνιστική της διοργάνωσης και πλέον δείχνει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει της Ευρωπαϊκής αναμέτρησης την Τετάρτη, αλλά και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη εβδομάδα.

Το ματς

Η ΑΕΚ

μπήκε κάπως νωθρά στο παιχνίδι κι αυτό το πλήρωσε, αφού είδε το Ρέθυμνο να διατηρεί μια διαφορά (10-13) και να προσπαθεί να κάνει τη ζημιά. Αυτό όμως, δεν κράτησε για πολύ, αφού τα κορίτσια φόρτσαραν (20-15) και έφτασαν να κάνουν το 1-0 στα σετ.
Η Ένωση διατήρησε την καλή της εικόνα και στη συνέχεια και με ένα σερί μπόρεσε να φέρει και πάλι τη διαφορά υπέρ της (15-8). Οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν, από τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυρες» δεν έδωσαν δικαιώματα και έφτασαν να προηγούνται με 2-0 σετ.
Στο τρίτο σετ το Ρέθυμνο μπήκε με διάθεση να αντισταθεί και τα κατάφερε, αφού έφτασε να παίρνει διαφορά 3 πόντων μέχρι το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (5-8). Και πάλι, όμως η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου έβαλε στοπ στις ελπίδες των Κρητικών και με ένα σερί έφτασε στη νίκη με 3-0 σετ.

Τα σετ: 25-19, 25-15, 25-19.

ΑΕΚ (Οικονομου): Ρόγκα, Λαδένη, Ιβάνοβα, Πασσιά, Κρουκ, Γιακουμή, Μπούσια, Παπαφωτίου Φάκη, Γκέου, Καβαθά, Τοτσίδου ,Γιόσοβιτς.

ΟΠΕΡ (Χαγαγιόπουλος): Σαπαρέφσκα, Βασίλεβα, Μαυρέα , Καλογριδάκη, Μπόνχεβα,Νικιτς, Σημαντηράκη -λ/ Μανωλάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα