Τι πραγματικά έλεγε ο απατεώνας διερμηνέας της Νοτίου Αφρικής! (VIDEO)

17:29 15/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ταμσάνκα Τζαντίγιε, ο απατεώνας διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας στην τελετή μνήμης για τον Νέλσον Μαντέλα, έκλεψε σίγουρα την παράσταση μεταφράζοντας πραγματικά ό, τι να 'ναι. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι οι κινήσεις που έκανε σήμαιναν κάτι κι αυτό προσπάθησε να ανακαλύψει ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμμελ.

«Ακόμα και αν δεν ξέρεις τη νοηματική καταλαβαίνεις ότι ο τύπος ήξερε 2-3 κινήσεις και τις επαναλάμβανε. Θέλουμε να εξακριβώσουμε, αν πράγματι ήταν φαρσέρ ή απλώς πολύ κακός στη δουλειά του», είπε ο Κίμμελ, προλογίζοντας

τον καλεσμένο του, έναν διερμηνέα νοηματικής γλώσσας.

Ο ειδικός μπήκε στο στούντιο και άρχισε να μεταφράζει όσα «μετέφραζε» ο απατεώνας διερμηνέας.

«Υποστηρίζω, βασικά τους χαιρετισμούς, χαιρετισμούς. Μέσα, συμμετέχοντας, σε αυτής της εβδομάδας το τσιγάρο, μέσα θα αποδειχθεί, κλπ κλπ, να υποστηρίξω, είμαι χαρούμενος να πω, από μένα για σένα, μιλώντας σε σας μέχρι τώρα», ήταν μερικά από αυτά που «έλεγε».

«Γεια σας. Kαλώς ήρθατε μέχρι τώρα. Ένα τσιγάρο, φέρνω τη διαφορετικότητα σε σας, έναν κύκλο και θα ήθελα να προσευχηθώ αυτή την προσφορά, βασικά έχει πλάκα, όλες αυτές οι μπάλες, θα αποδείξουν, αυτό είναι καλό, λυπάμαι», ανέφερε σε ένα άλλο σημείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα