Καθάρισε ο Καρέλης για ΠΑΟ

16:54 24/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 12η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Απόστολος Νικολαΐδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ.Λιαχούδης

Με πρωταγωνιστή τον νεαρό Νίκο Καρέλη ο ΠΑΟ επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ στη Λεωφόρο. Η ομάδα των Ιωαννίνων στάθηκε καλά αλλά λύγισε στα τελευταία λεπτά γνωρίζοντας τελικά την ήττα.

Οι "πράσινοι" μπήκαν καλά στο ματς και απείλησαν στο 8' με τον

Φιγκερόα. Πέντε λεπτά μετά ο Μεργκ έπιασε την κεφαλιά με τον Βελλίδη να διώχνει εντυπωσιακά. Ο ΠΑΣ απείλησε στο 22' όταν ο Κοροβέσης βρέθηκε απέναντι στον Καπίνο αλλά δεν κατάφερε να τον "νικήσει". Στο 32' ήρθε το γκολ για τον ΠΑΟ όταν ο Μπεργκ με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Σουηδός στο 43' βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε άουτ. Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος ο Ντάσιος λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ. Στο 51' όμως ήρθε η ισοφάρισε με τον Ίλιτς να κόβει στον αμαρκάριστο Ντε Βισέντι ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οκτώ λεπτά μετά η σύγκρουση Καπίνο-Σίντφελντ έστειλε εκτός αγώνα τον Κροάτη αμυντικό. Ο ρυθμός από εκεί και πέρα έπεσε δραματικά με την επόμενη αξιόλογη φάση να σημειώνεται στο 80' όταν ο Ατζαγκούν από ιδανική θέση δεν κατάφερε να πλασάρει τον Βελίδη. Τελικά η λύτρωση ήρθε στο 84' όταν ο Καρέλης με εντυπωσιακή ενέργεια και σουτ έγραψε το 2-1. Στις καθυστερήσεις ο νεαρός επιθετικός σφράγισε τη νίκη του ΠΑΟ όταν μετά την πάσα του Μπεργκ δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Λαγός (70'Ατζαγκούν), Μπεργκ, Ζέκα, Μαρινάκης, Νάνο, Σίλντενφελντ (61'Κουτρουμπής), Πράνιτς, Φιγκερόα (62'Καρέλης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος (86'Κρητικός), Λίλα, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Τσάβες (25'Ρουμπουλάκου), Βίλα, Ντε Βινσέντι, Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης

Keywords
Τυχαία Θέματα