Δεν βρήκε αντίσταση ο ΟΣΦΠ

23:47 1/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε αντίσταση στη Λιβαδειά απέναντι στην τοπική ομάδα και πήρε τη νίκη με 5-0 για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα..

Το ματς

Στο 5' ο Κάμπελ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ, όμως το σουτ του έπειτα από ασίστ του Σαβιόλα, τράνταξε το δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 15ο λεπτό ο Σαβιόλα ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Λαμπρόπουλο και

ο διαιτητής καταλογίσε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέβαλε ο Αργεντινός ανοίγοντας παράλληλα το σκορ.Από 'κει και πέρα, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν άφαντοι στον αγωνιστικό χώρο. Μια προβολή του Σαβιόλα στο 42' που κατέληξε λίγο άουτ, ήταν ό,τι καλύτερο είδαμε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος έχοντας την υπεροχή και προσπάθησαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ και να «κλειδώσουν» τη νίκη. Ο Κάμπελ ήταν και πάλι αυτός που απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 από πλεονεκτική θέση. Τα λεπτά κυλούσαν με τον Ολυμπιακό να πιέζει και τον Λεβαδειακό να έχει έναν εντελώς παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση. Ο Μήτρογλου στο 70' με κεφαλιά έκανε το 2-0. Μετά το 2-0 ο ρυθμός έπεσε και ο Λεβαδειακός κατάφερε να φτιάξει κάποιες φάσεις, με καλύτερη το φάουλ του Κονέ στο 80'. Ωστόσο, έδειξε ότι είχε και άλλα να κάνει στο παιχνίδι, ανέβασε ρυθμό και αρχικά με τον Βάις στο 85' έκανε το 3-0, ενώ ο Μήτρογλου σκόραρε στο 89' και στο 90' και διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Λεβαδειακός (Τάκης Λεμονής): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μανόλο, Νικολακάκης, Λαμπρόπουλος (53' Πετράτσι), Μαχαίρας, Κονέ, Ορτέγκα (46' Γιάντσης), Μάρτινς, Βασιλείου (77' Μπούστο).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Μανωλάς, Μπονγκ, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ, Σαβιόλα (73' Ιμπαγάσα), Κάμπελ (58' Βάις), Ολαϊτάν (65' Μήτρογλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα