Καθάρισε ο Τόρες…

00:04 5/4/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΤΣΕΛΣΙ- ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: 3-1
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Έχει δεχτεί απίστευτη κριτική, τον έχουν πει χασογκόλη, τον έχουν πει αδιάφορο, αλλά στα κρίσιμα ματς είναι εκεί. Ο λόγος για τον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος με 2 γκολ οδήγησε την Τσέλσι σε νίκη με 3-1 επί της Ρουμπίν κι ένα βήμα πιο κοντά στα ημιτελικά του Europa League.

Στο 11ο λεπτό οι παίκτες της Τσέλσι συνδυάστηκαν όμορφα, ο Μάτα απέφυγε τον Ανσάλντι και γύρισε την μπάλα στην περιοχή αλλά ο Μπεναγιούν δεν πρόλαβε να μπει στη φάση, ενώ στο 16' η Τσέλσι άνοιξε το σκορ. Ο Λουίς έκανε το γέμισμα, ο Τόρες κατέβασε όμορφα και νίκησε από κοντά τον Ριζίκοφ. Στο 20ο λεπτο ο Τσεχ απομάκρυνε το δυνατό σουτ του Νάτχο, ενώ στο 22' ο Μπερτράντ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε και τα σουτ, αλλά ο Νάβας έκοψε πάνω στη γραμμή. Στο 32' ο Ριζίκοφ είπε όχι σε πλασέ του Τόρες, αλλά στο επόμενο λεπτό οι «μπλε» έκαναν το 2-0. Η μπάλα στρώθηκε στον Μόουσες στο ύψος της περιοχής κι εκείνος με δυνατό σουτ άφησε άγαλμα τον Ριζίκοφ. Ωστόσο η Ρούμπιν κατάφερε να μειώσει στο 40', καθώς ο Τέρι έκανε χέρι σε σουτ του Ανσάλντι, ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι και ο Νάτχο από τα 11 μέτρα έγραψε το 2-1. Στο 44' ο Ανσάλντι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 49' ο Μάτα δεν μπόρεσε από ιδανική θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 56' ο Τσεχ είπε όχι σε σουτ του Σαρόνοφ, ενώ στο 59' η κεφαλιά του Τέρι πέρασε ελάχιστα άουτ. Η Τσέλσι συνέχισε να πιέζει και πέτυχε και 3ο γκολ στο 70ο λεπτό, καθώς ο Μάτα έβγαλε τρομερή σέντρα και ο Τόρες με όμορφη κεφαλιά έγραψε το 3-1.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Λουίζ, Τέρι, Μπέρτραντ, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Μόουσες (65' Αζάρ), Μάτα (78' Όσκαρ), Μπεναγιούν (83' Μαριν), Τόρες

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: Ριζίκοφ, Καλέσιν, Σέζαρ Νάβας, Σαρόνοφ, Ανσάλντι, Νάτχο, Ορμπάιθ, Κουζμίν (83' Κασάεφ), Ερεμένκο, Καραντενίζ, Ντιαντιούν (46' Ροντόν)

Keywords
Τυχαία Θέματα