Της έκλεισε το σπίτι… (VIDEO)

19:00 28/9/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-1
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Το τρένο της Ατλέτικο πέρασε και από το μισητό «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η αρμάδα του Ντιέγο Σιμεόνε νίκησε με 1-0 τη συμπολίτισσα Ρεάλ, έκανε το 7Χ7 και όλοι στην Ευρώπη τρίβουν τα μάτια τους... Πρώτη νίκη μετά από 14 χρόνια στο πρωτάθλημα για την Ατλέτικο κόντρα στη Ρεάλ!!

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο ματς και πίεσε αλά στο 11ο λεπτό η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ στην κόντρα. Ο Φιλίπε Λουίς έκλεψε ψηλά τη μπάλα και ο Βίγια

πέρασε ασίστ στον Ντιέγκο Κόστα που πλάσαρε στο τετ α τετ τον Ντιέγο Λόπεθ και σκόραρε για 8η φορά φέτος. Στο 21ο λεπτό ο Ρονάλντο βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά σούταρε ψηλά άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά ο Κουρτουά έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Μπενζεμά. Τρία λεπτά μετά ο Γάλλος έπιασε νέα κεφαλιά, ενώ στο 28' ο Γοδίν και ο Βίγια έπαιξαν «βόλεϊ» στην περιοχή της Ρεάλ, χωρίς να μπορέσουν να σκοράρουν. Στην εξέλιξη της φάσης ο Τιάγκο έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά αλλά αστόχησε, ενώ στο 38' ο Κόστα έχασε καλή ευκαιρία.

Στο 60ο λεπτό ο Ντιέγο Κόστα βρέθηκε μόνος με τον Λόπεθ αλλά έχασε το κοντρόλ και δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 65' ο Κουρτουά απέκρουσε το σουτ του Μπέιλ. Γενικότερα η Ρεάλ είχε μια ανούσια κατοχή με τον Ρονάλντο να είναι εντελώς εκτός αγώνα και την Ατλέτικο να σφυροκοπά στην κόντρα. Στο 70' ο Κουρτουά απέκρουσε λανθασμένα το σουτ του Ρονάλντο και στην επαναφορά ο Μόντριτς δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο, ενώ στο 81' η Ατλέτικο άγγιξε το 2-0. Το σουτ του Κόκε σταμάτησε στο δοκάρι του Λόπεθ και στη συνέχεια το σουτ του Μιράνδα κόντραρε σε σώματα. Στο 84ο λεπτό ο Μοράτα έπιασε απίστευτο ψαλιδάκι αλλά ο Κουρτουά απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στο 87' το σουτ του Τιάγκο πέρασε λίγο άουτ. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Μόντριτς δύο λεπτά αργότερα, ενώ στο 90' ο Μοράτα εξ επαφής έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων των «ροχιμπλάνκος».

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Αρμπελόα, Κοεντράο, Ράμος, Πέπε, Ντι Μαρία (46' Μπέιλ), Ιγιαραμένδι (46' Μόντριτς), Ίσκο (74' Μοράτα), Κεντίρα, Ρονάλντο, Μπενζεμά

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Γοδίν, Μιράνδα, Λουίς, Χουανφράν, Αρντά (89' Σεμπόγια Ροντρίγκες), Τιάγκο, Γκάμπι, Κόκε, Βίγια (87' Γκαρθία), Κόστα (86' Μπαπτιστάο)

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ- ΣΕΒΙΛΛΗ: 1-1
Γήπεδο: Ανοέτα

Χαμένες βγήκαν Σοσιεδάδ και Σεβίλλη που κόλλησαν στο 1-1.

Το ματς δεν είχε ρυθμό στο πρώτο του τέταρτο, αλλά στο 18ο λεπτό ο Ράκιτιτς έβγαλε υπέροχη κάθετη μπαλιά για τον Χάιρο, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Μπράβο κι έκανε το 1-0. Στο 31ο λεπτό το σουτ του Γκρισμάν έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 41΄ο Τροχόφσκι σπατάλησε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0.

Στο 49' το σουτ του Γκρισμάν κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της Σεβίλλης, ενώ στο 61' ο Μπράβο είπε όχι στον Αγιρέτσε. Τελικά στο 65ο λεπτό ο Γκρισμάν με όμορφη κεφαλιά έφερε στα ίσα το ματς για τη Σοσιεδάδ, ενώ στο 71' το σουτ του Σεφέροβιτς έξυσε το δοκάρι της Σεβίλλης. Στο 80' μετά από γύρισμα του Σεφέροβιτς ο Γκρισμάν δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει, ενώ στο 86' αποβλήθηκε ο Κάλα.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Άνχελ, Ι.Μαρτίνεθ, Μ.Γκονζάλεθ, Κ.Μαρτίνεθ, Μπεργάρα, Πάρδο (84' Θυρουτούθα), Βέλα, Γκρισμάν, Κάστρο (64' Σεφέροβιτς), Αγιρέτσε.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Φιγέιρας, Κάλα, Παρέχα, Μορένο, Κριστόφορο (78' Μαρίν), Ιμπόρα, Χάιρο (87' Πουέρτο), Ράκιτιτς, Τροχόφσκι, Γκαμεϊρό (78' Μπακά)

ΑΛΜΕΡΙΑ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-2
Γήπεδο: Χουέγος Μεντιτερανέος

Τι κι αν δέχεται κριτική και αμφισβήτηση, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-0την Αλμερία, έκανε το 7Χ7 και πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της... Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του Μέσι που μάλλον δεν είναι σοβαρός.

Στο 6ο λεπτό ο Εστεμπάν έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ινιέστα, ενώ στο 13' ο Πικέ αστόχησε από καλή θέση. Τελικά η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό, καθώς ο Μέσι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα της Αλμερία. Στο 25ο λεπτό ο Μέσι μπήκε στη φάση αλλά αστόχησε από καλή θέση, αλλά στο 27' ο Αργεντινός αποχώρησε τραυματίας από το ματς. Η μοναδική καλή στιγμή της ΑΛμερια στο πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ του Ρόδρι στο 45ο λεπτό, το οποίο ο Βαλντές έδιωξε δύσκολα.

Οι Καταλανοί μπήκαν και στην επανάληψη δυνατά και στο 56ο λεπτό ο Φάμπρεγας έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Αντριάνο προ κενής εστίας έγραψε το 2-0. Στο 77ο και στο 80ο λεπτό οι προσπάθειες των Αντριάνο και Μπαρτρά δεν βρήκαν στόχο.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Κριστιάν, Τρουχίγιο, Πεγιεράνο, Νέλσον, Τέμπαρ, Βέρθα (80' Μπαρμπόσα), Σοριάνο (63' Αζίζ), Σούσο, Βιδάλ (65' Ντουμπαρμπιέ), Ρόδρι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβες, Μπαρτρά, Πικέ, Αντριάνο, Μπούσκετς, Φάμπρεγας, Ινιέστα (90+1' Ντος Σάντος), Αλέξις (80' Τέγιο), Πέδρο, Μέσι (29' Τσάβι).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 1-0
Γήπεδο: Μεστάγια

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε η Βαλένθια επί της Βαγιαδολίδ με γκολ του Ζόνας.

Μόλις στο 2ο λεπτό η Βαγιεκάνο είχε δοκάρι με τον Λαριβέι, ενώ στο 13' ο Ρουμπέν είπε όχι σε σουτ του Παμπόν, όπως έκανε και στο 19' σε προσπάθεια του Φέδε. Στο 21' μετά από γύρισμα του Μπανγκουρά, οι Αντριάν και Λαριβέι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, ενώ στο 31' ο Άλβες σταμάτησε την κεφαλιά του Λαριβέι. Στο 35' ο Σαούλ έκοψε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ζόνας και τελικά στο 36ο λεπτό η Βαλένθια πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ζόνας έκλεψε από τον Σαούλ Νίγκεθ στα όρια της περιοχής και με διαγώνιο σουτ από δεξιά, έκανε το 1-0.

Στο 47ο λεπτό ο Άλβες είπε όχι σε σουτ του Σέμπα Φερνάντεθ, ενώ στ 52' και στο 53' οι προσπάθειες των Παμπόν και Αντριάν δεν βρήκαν στόχο.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Μπερνάτ, Ρουίθ, Περέιρα (81' Μπαραγάν), Φουέγο, Μπανέγα (77' Μίτσελ), Κανάλες, Παμπόν, Φέδε (67' Φεγκουλί), Ζόνας.

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Ρουμπέν, Αρμπίγια, Ζε Κάστρο, Σαούλ (86΄Καστίγιο), Μοχίκα, Τρασόρας, Μπαένα (75' Μπουένο), Αντριάν, Φερνάντεθ (60' Περέα), Λαριβέι, Μπανγκουρά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα