«Καθάρισε» στο ρελαντί η ΑΕΚ

18:06 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το ρεπό της περασμένης εβδομάδας φαίνεται πως είχε ευεργετική επίδραση στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Οι Πρωταθλητές έδειξαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο απέναντι στον Άρη Νίκαιας, τον οποίο συνέτριψαν με 34-17 χωρίς να αντιμετωπίσουν την παραμικρή δυσκολία στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1.

Το ματς

Αρκετά δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποίησε η ΑΕΚ, η οποία ήθελε απέναντι στον Άρη Νίκαιας

να κάνει εύκολο το έργο της. Έτσι κι έγινε με την Ένωση να δίνει το σύνθημα και να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι, τον οποίο ο Άρης Νίκαιας σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Η διαφορά των γκολ άγγιξε αρχικά τα 6 γκολ (10-4), ενώ στην συνέχεια η καλή επιθετική λειτουργία των «κιτρινόμαυρων» εξασφάλισε το +9 (18-9) μέχρι το ημίχρονο.
Στην επανάληψη η ΑΕΚ με νέα παιδιά στο σχήμα της κατάφερε να διατηρήσει την ίδια καλή επιθετική λειτουργία και σε συνδυασμό με την καλή αμυντική λειτουργία ανέβασε την διαφορά στα 17 γκολ (26-9). Μάλιστα χαρακτηριστικό στοιχείο της ασφυκτικής πίεσης που άσκησε η Ένωση αποτελεί το γεγονός πως ο Άρης είχε πελαγώσει και δεν μπορούσε να βρει κάποια λύση, ώστε να μειώσει με αποτέλεσμα να μείνει στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου «κολλημένος» στα 9 γκολ. Στην συνέχεια οι Πρωταθλητές έριξαν τους ρυθμούς και αυτό ευνόησε τον Άρη, ώστε να μειώσει, αλλά σε καμία περίπτωση να μην μπορεί να απειλήσει την ΑΕΚ. Έτσι η νίκη ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη.

ΑΕΚ: (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας, Αίβάζης, Γεωργιάδης, Γιαννόπουλος, Μαξίμοβιτς, Βακάλης, Κοκολοδημητράκης, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Κόντης, Συγγάρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Τσαούσης, Ζαχάρης.

ΑΡΗΣ (Τάκης Μελετάκος): Χρόνης,Αντωνόπουλος, Μπουλουμπάσης, Νιαρχάκος, Αντύπας, Γρηγοράκης, Ρηγάκης, Διαμαντάκος, Μαλανδρένιας, Κλημάνογλου, Τριάντης, Τσιλιμπάρης, Γραμματικόπουλος, Κουρής, Μυτηληναλιος, Χρηματόπουλος, Πανταζής, Τσακούλης, Μαλετάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα