Καθήκον η σωτηρία της ΑΕΚ!

10:27 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Ότι υπάρχει "Φως στο τούνελ" μας ενημερώνει το Goal, το οποίο στο ρεπορτάζ του κάνει λόγο για "ιστορικά στελέχη της ΑΕΚ που σχεδιάζουν να συγκροτήσουν ομάδα με οικονομική ισχύ, με στόχο να πάρουν την ΑΕΚ". Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα, συμπληρώνει ότι έχουν συγκεντρωθεί 13.000 ευρώ σε δύο ημέρες από τον κόσμο και χαρακτηριστικά γράφει:
"Ο... από μηχανής θεός ενδέχεται να βρεθεί για την

ΑΕΚ και να προέρχεται από το «χρυσό» παρελθόν της ομάδας. Βλέπετε, κατά πληροφορίες του «Goal», βρίσκεται σε εξέλιξη κίνηση ιστορικών παραγόντων, ώστε να ενωθούν δυνάμεις και να βρεθούν χρήματα και να δοθεί λύση για τον σύλλογο.
Πρόκειται για εγχείρημα που υπό τις παρούσες δύσκολες συνθήκες συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επιτυχίας. Κυρίως επειδή προέρχεται από παράγοντες που αποδεδειγμένα αγαπούν την ΑΕΚ, έχουν μείνει εκτός πραγμάτων για αρκετά χρόνια, αλλά συναισθανόμενοι τους κινδύνους για την ύπαρξη του συλλόγου επιχειρούν να κάνουν την προσπάθειά τους.

Οι πρωτεργάτες αυτής της ενέργειας ανήκουν στον ευρύτερο «κιτρινόμαυρο» χώρο, έχουν αναλάβει θεσμικούς ρόλους στην ΑΕΚ κατά το παρελθόν, αλλά τα τελευταία χρόνια μένουν εκτός προσκηνίου. Κυρίως από επιλογή, καθώς δεν επιθυμούν να διαφημιστούν μέσω της ομάδας και έτσι προτιμούν να μένουν απλοί θεατές των αγώνων της. Και ενδεικτικό είναι πως θέτουν αυστηρές ρήτρες εμπιστευτικότητας σε αυτό το ξεκίνημα, ώστε να μην υπάρξουν διαρροές.

Ο στόχος που έχει τεθεί είναι να συσπειρωθούν δυνάμεις και παράλληλα να βρεθούν χρήματα, για να καλυφθούν άμεσες ανάγκες της ΑΕΚ. Το νούμερο που επιχειρούν να συγκεντρώσουν είναι 10 εκατ. ευρώ, το οποίο θα διαθέσουν προκειμένου να πάρουν την Ενωση. Αλλωστε, όπως παραδέχθηκε και ο Δημητρέλος, με τιμή μετοχής 1,20 ευρώ κάποιος που θα διαθέσει 9-9,5 εκατ. ευρώ μπορεί να αποκτήσει αυτόματα το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Κατά τις ίδιες πηγές, υπάρχει αυτήν τη στιγμή ποσοστό που πλησιάζει το 50% για να στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημα και να υπάρξει προοπτική για την Ενωση. Και ελπίζουν πως μπορούν να έχουν προχωρήσει τόσο πολύ τις διαδικασίες, ώστε έως τις 28 Μαρτίου, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία για την ΑΕΚ, να έχουν εκδηλώσει την κίνησή τους".

SPORTDAY

Οι τραγικές ώρες που περνάει η ΑΕΚ και η κραυγή αγωνίας χθες στη συνέντευξη Τύπου ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής είναι πρώτο θέμα στο ρεπορτάζ της Ένωσης σήμερα από την SD. Παράλληλα τονίζεται ότι υπήρξε επικοινωνία Παππά και Δημητρέλου με τον πρώτο να λέει στον δεύτερο πως προτίθεται να βοηθήσει οικονομικά "μόνο αν βάλουν και οι άλλοι"! "Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος είχε χθες επικοινωνία με τον Πέτρο Παππά.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Παππάς έκανε γνωστή την πρόθεσή του να βάλει χρήματα, αρκεί να δραστηριοποιηθούν και άλλα μέλη της νυν και πρώην μέτοχοι.

Έδειξε διατεθειμένος να συμβάλει αν συγκεντρωθούν λεφτά και η ΑΕΚ χρειάζεται κάποιο ποσό για να τη... γλιτώσει, όμως δύσκολα θα είναι αυτός που θα κάνει το πρώτο βήμα", γράφει χαρακτ

Keywords
Τυχαία Θέματα