Προσέφυγε στη FIFA ο Χιμένεθ

09:27 8/3/2012 - Πηγή: AEK365

Τα καμώματα του Σταύρου Αδαμίδη και την οικονομική της τραγική κατάσταση συνεχίζει να πληρώνει η ΑΕΚ, με την αποζημίωση του Μανόλο Χιμένεθ πλέον να καίει. Σύμφωνα με δημοσίευμα του GOAL, ο Ισπανός τεχνικός έκανε πράξη την... απειλή του και προσέφυγε στη FIFA ζητώντας τα χρήματα που δικαιούται ως αποζημίωση από την ΑΕΚ και περίμενε

μάταια τόσους μήνες να τηρηθεί η συμφωνία που είχε κάνει με τον Αδαμίδη, όταν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ "καιγόταν" (αν και γνώριζε τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας) να τον απολύσει. Ο Χιμένεθ είχε προειδοποιήσει τον Σταύρο Αδαμίδη ήδη από τον Δεκέμβρη πως θα αναγκαστεί να ακολουθήσει τη δικαστική οδό αν συνεχιστεί η οικονομική ασυνέπεια προς το πρόσωπό του, κάτι που τελικά έκανε. Κι ο Αδαμίδης... σφύριζε αδιάφορα, χωρίς να πιέζει κανέναν εκ των μετόχων!

Μάλιστα, η ΑΕΚ θα κληθεί να πληρώσει το διπλάσιο ποσό από αυτό που επί της ουσίας του οφείλει, καθώς όταν έλυσαν τη συνεργασία τους είχε μπει ειδικός όρος (πέναλτι) που όριζε πως σε περίπτωση καθυστέρησης στην εξόφληση οι «κιτρινόμαυροι» θα πληρώσουν το διπλό ποσό.

Κάτι που σε νούμερα μεταφράζεται πως η Ενωση θα πρέπει να πληρώσει στον Μανόλο Χιμένεθ 500.000 ευρώ, στον Χέσους Καλντερόν 60.000 ευρώ, στον Ντάνι Παστόρ 12.000 ευρώ και στον Μιγκέλ Μορίγια 18.000 ευρώ, ενώ εκκρεμεί ακόμα και η αμοιβή του ατζέντη του Ισπανού τεχνικού που ανέρχεται στα 60.000 ευρώ.
Θυμίζουμε πως ο Χιμένεθ έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ, χαρίζοντας επί της ουσίας τα λεφτά του συμβολαίου του και συμφωνώντας να πληρωθεί μόνο τα δεδουλευμένα του σε τρεις δόσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα