Κατηγορούν τον Λίου Ξιανγκ για... θέατρο!!!

19:22 24/8/2012 - Πηγή: AEK365

Απίστευτα πράγματα με τον Λίου Ξιανγκ! Συγκεκριμένα ο Κινέζος αθλητής και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα κατηγορείται πως έπαιξε... θέατρο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου!
«Ο Ξιανγκ ήξερε, το CCTV ήξερε, μόνο οι θεατές ηλιθιωδώς περίμεναν να δουν το θαύμα» είναι ο τίτλος κινέζικης εφημερίδας.
Απο εκεί και πέρα στο δημοσίευμα της

«Oriental Guardian» αναφέρεται πως ο Κινέζος δεν τραυματίστηκε ποτέ στο πρώτο εμπόδιο του προκριματικού των 110 μ. εμπόδια όπως πίστεψαν όσοι τον είδαν, αλλά ότι είχε ήδη πρόβλημα και το έκρυβε. Μαζί του και το κρατικό κανάλι της Κίνας... Το... σκάνδαλο αποκαλύφθηκε στην απολογιστική συνάντηση που έκανε το CCTV για τους Ολυμπιακούς αγώνες αυτή την εβδομάδα. Εκεί, ο δημοσιογράφος που έκανε την περιγραφή της κούρσας εξομολογήθηκε στους συναδέλφους του πως ήδη γνώριζε το πρόβλημα και μαζί με την διεύθυνση του καναλιού είχαν έτοιμα τέσσερα σενάρια για το τι θα πουν, ανάλογα με την έκβαση της κούρσας.
«Ενιωθα υγιής στην εκκίνηση», είπε ο αθλητής απο την μεριά του που την επομένη του περιστατικού υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αχίλλειο τένοντά του. «Για την ακρίβεια, είχα προβλήματα με το πόδι μου, αλλά ένιωθα ότι μπορώ να τρέξω γρήγορα», διευκρίνισε. Οσο για τα αυτά που ακολούθησαν- πήγε κουτσαίνοντας ως τον τερματισμό και φίλησε το τελευταίο εμπόδιο- ο Ξιανγκ δήλωσε πως ήταν μία αυθόρμητη έμπνευση και δεν επρόκειτο για προσχεδιασμένη κίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα