Κατρακύλα για Ίντερ, κορυφή για Ουντινέζε

23:50 3/12/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΝΤΕΡ- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 0-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Κορυφή έπιασε η Ουντινέζε, η οποία πήρε τεράστιο διπλό μέσα στο «Σαν Σίρο» κόντρα στην Ίντερ με 1-0.
Αρκετά καλό το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να δημιουργούν αρκετές φάσεις, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ.
Η Ουντινέζε μπήκε πιο

δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 73ο λεπτό. Ο Ντι Νατάλε έκανε όμορφη ενέργεια, έδωσε για τον Ίσλα, ο οποίος από κοντά πλάσαρε τον Σέζαρ και πάγωσε το «Σαν Σίρο». Από εκεί και πέρα, η Ίντερ προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο η Ουντινέζε προστάτεψε το γκολ και πήρε τεράστια νίκη. Οι «νερατζούρι» έμειναν με 10 παίκτες στο 85ο λεπτό, λόγω αποβολής του αρχηγού τους, Χαβιέ Ζανέτι, ενώ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 89ο λεπτό καθώς αποβλήθηκε και ο Φερονέτι,
ΙΝΤΕΡ: Σέζαρ, Ζανέτι, Ρανόκια, Σάμουελ, Κίβου (80' Στάνκοβιτς), Καμπιάσο, Μότα, Φαραόνι (62' Σάρατε), Άλβαρες (46' Ναγκατόμο), Μιλίτο, Πατσίνι.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Μπενατιά, Ντανίλο, Φερονέτι, Ίσλα, Ασαμόα, Μπάστα, Πίντζι, Αρεμέρο, Τόριε (62' Φλόρες), Ντι Νατάλε (90' Έκστραντ).

ΝΑΠΟΛΙ- ΛΕΤΣΕ: 4-2
Γήπεδο: Σαν Πάολο
Άνετη νίκη με 4-2 πέτυχε η Νάπολι επί της Λέτσε και ανέβηκε στη βαθμολογία.
Οι «παρτενοπέι» μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 26ι λεπτό με τον Λαβέτσι. Η πίεση της Νάπολι συνεχίστηκε και το δεύτερο γκολ ήρθε στο 33' με τον Καβάνι. Οι γηπεδούζχοι πήγαν στα αποδυτήρια με 3 γκολ μπροστά στο σκορ, καθώς στο 41' ο Ντεμαϊλί έκανε το 3-0.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό ο Μουριέλ μείωσε σε 3-1 για τη Λέτσε αλλά ο Καβάνι στο 82' έκανε το 4-1. το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 90' ο Κορβία.
ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Φερνάντες, Αρόβικα, Φιντελέφ (75' Γκράβα), Ντζεμαϊλί, Ινλέρ (67' Χάμσικ), Μάτζιο, Ντοσένα, Πάντεφ (60' Γκάργκανο), Καβάνι, Λαβέτσι.
ΛΕΤΣΕ: Μπενάσι, Όντο, Φεράριο, Τόμοβιτς, Εσπόζιτο (46' Κορβία), Μεσμπά, Κουαντράδο, Γκροσμίλερ (46' Ομπόντο), Στράσερ, Μουριέλ, Πασκουάτο (71' Μπερτολάτσι)

Keywords
Τυχαία Θέματα