Κατσουράνης, Λεονάρντο και άλλοι στη λίστα του Τίγρη για την Β Εθνική

11:15 11/10/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η «ΩΡΑ των σπορ» ο Κατσουράνης είναι ένας ποδοσφαιριστής που ο «Τίγρης» θέλει να φέρει το καλοκαίρι στην «Ένωση», ωστόσο ο ηγέτης του «Δικεφάλου» έχει στα χέρια του λίστα και με άλλους παίκτες, αντίστοιχου επιπέδου, που ήδη μάλιστα εξετάζεται. Ανάμεσα στις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ και είναι πολύ πιθανό

μέσα στη διάρκεια της χρονιάς να ξεκινήσουν επαφές για να προχωρήσει η μεταγραφή του είναι ο Λεονάρντο, που έχει εκφράσει άλλωστε και ανοιχτά την επιθυμία να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα, ακόμα και στη Β Εθνική.

Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο «Τίγρης» θέλει να δει και κάποιους από τους παίκτες που βρίσκονται τώρα στην ομάδα να παρουσιάζουν στο γήπεδο μια εικόνα επιπέδου... ΑΕΚ και να πείσουν πως μπορούν να έχουν μια θέση και στην ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στη χώρα, σε δύο χρόνια από τώρα. Παράλληλα, περιμένει από την ομάδα να αρχίσει να αποδίδει σιγά-σιγά και ελκυστικό ποδόσφαιρο, ώστε να περάσει όσο το δυνατόν πιο... ανώδυνα η φετινή, ειδική χρονιά, και για τον κόσμο που κάθε Κυριακή δίνει δυναμικό παρών στα γήπεδα. Η ΑΕΚ πάντως δεν σταματάει και κάνει τον προγραμματισμό της από τώρα φού η Β Εθνική λόγω του βαθμού δυσκολίας θέλει πολύ πιο δυνατό ρόστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα