Μίμης: Το θέλει κι ο Μελισσανίδης για τον ύμνο

10:07 11/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα GOAL φιλοξενεί ρεπορτάζ και δηλώσεις του Μίμη Παπαϊωάννου σχετικά με το θεμα που είδε το φως της δημοσιότητας για την επανάληψη ηχογράφησης του ύμνου της ΑΕΚ. Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
Ο Μίμης Παπαϊωάννου μπήκε ξανά στο στούντιο έπειτα από τέσσερις δεκαετίες για να ηχογραφήσει τον ύμνο

της ΑΕΚ. Το ιστορικό πλέον «Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια...» που γαλούχησε γενιές και γενιές Ενωσιτών θα βγει ξανά από το χρυσό λαρύγγι ενός μύθου της ΑΕΚ, του κορυφαίου Μίμη Παπαϊωάννου.

«Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάναμε τότε στη Γερμανία. Θα ηχογραφήσουμε ξανά τον ύμνο με σύγχρονα τεχνικά μέσα, ώστε να μπορεί να ακούγεται καλά πλέον στο γήπεδο. Να ενθουσιάσουμε λίγο περισσότερο τον κόσμο» λέει ο Μίμαρος και στα λόγια του ξεχειλίζει ο ενθουσιασμός.

Το πιο σημαντικό είναι πως η ΑΕΚ βρήκε ξανά τον Παπαϊωάννου. Μπορεί να μην έχει κάποιο θεσμικό ρόλο στην ομάδα, αλλά είναι ξανά δίπλα της. Και δεν είναι τυχαίο πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενημερώθηκε από τον Μίμη και τον Χρήστο Νικολόπουλο για την ιδέα και την αποδέχθηκε με ενθουσιασμό. «Το θέλει και ο πρόεδρος. Τον πήρα τηλέφωνο, μίλησε και ο Χρήστος μαζί του και προχωράμε. Εμείς θα κάνουμε ξανά τον ύμνο, ίσως με 1-2 αλλαγές στο μπουζούκι. Θέλουμε απλά να το φέρουμε στα στάνταρ της εποχής και να το κάνουμε πιο σύγχρονο».

Ο Παπαϊωάννου ανήκει στους Ενωσίτες που περιμένουν ανυπόμονα το νέο γήπεδο. «Το γήπεδο είναι καλό. Είναι και μαζεμένο. Πιστεύω πως θα γίνει πράξη και είναι σημαντικό για την ΑΕΚ» λέει ο Μίμαρος. Και δείχνει να μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα μπει στην «Αγιά Σοφιά» και από τα μεγάφωνα θα αντηχεί ο ύμνος της ΑΕΚ από τη στεντόρεια φωνή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα