Κατσουράνης: Τελευταία ευκαιρία

18:56 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε στην κάμερα της NOVA πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και τόνισε ότι είναι η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού στη μάχη για την διεκδίκηση

του τίτλου

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη στην Nova:

Κώστα, τι δεν πήγε καλά στα τελευταία παιχνίδια;

«Νομίζω ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε και σε γενικές γραμμές δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση, δεν είχαμε πάθος, γι' αυτό και ήρθαν αυτές οι δύο ήττες. Δεν ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο που έχουμε σε κάθε ματς και σε αυτά που έχουμε πει να κάνουμε. Δεν ήμασταν προσηλωμένοι, σε αντίθεση με τα περισσότερα παιχνίδια πρωταθλήματος που είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση. Και το πληρώσαμε, γιατί παίζαμε με καλές ομάδες».

Θεωρείς ότι το Κυριακάτικο ντέρμπι είναι η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού για να μπει και πάλι στο παιχνίδι τίτλου;

«Σίγουρα είναι η τελευταία ευκαιρία, αλλά δεν είναι στο χέρι μας. Νομίζω ότι σε αυτά τα δύο παιχνίδια(με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), χάσαμε ένα πολύ μεγάλο αβαντάζ, γιατί τα πράγματα ήταν στο χέρι μας. Τουλάχιστον για τους εαυτούς μας πάνω απ' όλα, πρέπει να προσπαθήσουμε την Κυριακή να πάρουμε αυτό το παιχνίδι και να δώσουμε καινούργιο ενδιαφέρον-όσο γίνεται- στο πρωτάθλημα».

Πόσο διαφορετικός μπορεί να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

«Αν έχουμε πάθος, κάτι το οποίο δεν είχαμε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια και δώσουμε όλοι πιο πολλά στον αγωνιστικό χώρο, νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τουλάχιστον αυτό έχουμε αποδείξει φέτος».

Που μπορεί να κριθεί αυτό το ντέρμπι;

«Είναι ένα ντέρμπι, στο οποίο δεν παίζει ρόλο η κατάσταση του αντιπάλου ή η βαθμολογική διαφορά. Ίσα ίσα, τώρα που και οι δύο ομάδες κάνουν καλό πρωτάθλημα και είναι κοντά στην βαθμολογία. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να τα δώσουμε όλα, για να είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό και να τον κερδίσουμε».

Ποια είναι η γνώμη σου για την ομάδα του Ολυμπιακού;

«Ο Ολυμπιακός φέτος κάνει καλή χρονιά, είναι καλή ομάδα. Έχει για δεύτερη σερί χρονιά τον ίδιο προπονητή και σίγουρα αυτό είναι αβαντάζ για οποιαδήποτε ομάδα. Όμως νομίζω ότι και εμείς έχουμε κάνει καλή δουλειά και ασχέτως με τα δύο τελευταία παιχνίδια, πρέπει να δούμε έναν Παναθηναϊκό πολύ καλύτερο, σε σχέση με τα παιχνίδια που ηττηθήκαμε. Αν θέλουμε να κερδίσουμε το ντέρμπι».

Εκτιμάς ότι θα υπάρξει θετική αντίδραση εντός γηπέδου στο ντέρμπι, μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα;

«Πρέπει να υπάρξει. Για να μείνουμε ζωντανοί στο πρωτάθλημα, πρέπει να υπάρξει. Αν δεν υπάρξει, τελειώνει και το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι όλοι μας στην ομάδα που δουλεύουμε καθημερινά, έχουμε καταλάβει ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε, ποδόσφαιρο είναι και ελπίζω να πιάσουμε καλή απόδοση και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Λείπει το εύκολο γκολ τελευταία από τον Παναθηναϊκό. Στα δύο τελευταία παιχνίδια έλειψε κα

Keywords
Τυχαία Θέματα