Καβγάς Γεωργιάδη-Κραουνάκη για τον «Άδωνη» (VIDEO)

10:54 20/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στην πρόσφατη συναυλία συμπαράστασης στους εργαζομένους της ΕΡΤ, ο Σταμάτης Κραουνάκης τραγούδησε το γνωστό κομμάτι "Άδωνης" αλλάζοντας τους στίχους με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη να τραγουδά το εξής: «Πάμε στον Άδωνι για φραπέ που μας λέει κομμούνια, φρικιά, τον σιχαίνονται και οι φοιτητές. Κι εκείνος βγαίνει με μία ξινή, νευρικιά Ευγενία τη λένε που λες».
Οι στίχοι του αλλαγμένου τραγουδιού απευθύνονταν στον Άδωνι Γεωργιάδη και στην σύζυγο του, Ευγενία Μανωλίδου, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να απαντά στον Σταμάτη Κραουνάκη μέσω twitter και μέσω της εκπομπής του στο BLUE SKY.
Αρχικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος αγκαλιά με τον Σταμάτη Κραουνάκη. Και στη συνέχεια από τηλεόρασης είπε «πριν από τρεις-τέσσερις μήνες τον συνάντησα στους διαδρόμους του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ. Δεν γνωριζόμασταν. Μου έκανε απίστευτες αγάπες. Μου ζήτησε να βγάλουμε φωτογραφία, βγάλαμε με το δικό μου κινητό και μου λέει όχι, όχι κάτσε να βγάλουμε και με το δικό μου, θέλω να έχω και εγώ μια. Έκανε τούμπες».
«Είσαι φοβερός, είσαι τρομερός, πώς τα λες έτσι μου έλεγε» συνέχισε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε: «Αγαπητέ Σταμάτη, εγώ δεν είμαι σαν εσάς. 'Οταν λέω σε κάποιον ότι τον συμπαθώ του το λέω κατάμουτρα. Το ίδιο λέω και από πίσω του. Όταν κάποιον τον αντιπαθώ, του το λέω πάλι κατάμουτρα και το ίδιο λέω και από πίσω του».
Στο τέλος χαρακτήρισε «άνανδρο» τον μουσικοσυνθέτη λέγοντας: «Η Ευγενία σε πείραξε; Γιατί πρέπει να εμπλέκεται στην υπόθεση ο άμαχος πληθυσμός;».

Keywords
Τυχαία Θέματα