Κρίνεται η αδειοδότηση

Σήμερα το μεσημέρι, η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παραστεί ενώπιον της ειδικής Επιτροπής της UEFA για να παρουσιάσει τον φάκελο της αδειοδότησης.
Το μεσημέρι της Πέμπτης (20/6), στις 14:30 ώρα Ελλάδος, η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με επικεφαλής τον Γιάννη Αλαφούζο, θα παραστεί ενώπιον της ειδικής Επιτροπής της UEFA
Club Financial Control Body (CFCB) για να παρουσιάσει τον φάκελο της αδειοδότησης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μαζί με μέλη του νομικού και οικονομικού επιτελείου της ομάδας, βρίσκονται στα κεντρικά γραφεία της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην Νιόν και σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το πλάνο που υπάρχει στον σύλλογο για τη νέα περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, οι «πράσινοι» επιθυμούν να αποδείξουν ότι «τρέχει» η εξυγίανση της ομάδας και πως ο φάκελος του Τριφυλλιού συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις για να λάβει το «πράσινο φως» συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα της νέας σαιζόν, σε περίπτωση που ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν καταφέρει να πάρει την έγκριση από την UEFA, κι έτσι να αγωνιστούν στο Europa League.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα παρουσιάσει στα μέλη της αρμόδιας Επιτροπής τις κινήσεις που έχουν γίνει για την μείωση του μπάτζετ, την αγορά του νέου προπονητικού κέντρου και την επιστροφή της ομάδας στην Λεωφόρο, ενώ θα αναλυθούν και τα προσδοκώμενα έσοδα από τα νέα διαρκείας και τα μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», όσο και για την χορηγία του ΣΚΑΪ ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι «πράσινοι» εμφανίζονται αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης και θεωρούν πως μπορεί η ομάδα να αγωνιστεί στα προκριματικά του Europa League σε λίγες εβδομάδες.
Keywords
Τυχαία Θέματα