Κέιχιλ: Αηδιασμένος στο ντεμπούτο μου

17:01 6/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γκάρι Κέιχιλ έκανε χθες το ντεμπούτο με τη φανέλα της Τσέλσι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δήλωσε αηδιασμένος από τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η νίκη για την ομάδα του.
«Έχω μία αηδιαστική αίσθηση για το πώς χάσαμε τη νίκη σε αυτό τα ματς. Είμαστε λίγο απογοητευμένοι και το κλίμα είναι λίγο βαρύ. Ήταν ένα φανταστικό ματς και κάθε παίκτης θα ήθελε να συμμετάσχει σε αυτό, αλλά το να κερδίζει με 23-0 και τελικά να μην παίρνεις τους τρεις βαθμούς, είναι σκληρό. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε φανταστικά και προηγηθήκαμε με 3-0 και πραγματικά θα έπρεπε

να είχαμε καθαρίσει το ματς, αλλά το δεύτερο πέναλτι ήταν απογοητευτικό. Το πρώτο ίσως και να ήταν αλλά το δεύτερο έγινε μπροστά μου και δε νομίζω ότι ήταν πέναλτι. Έχω δει το ριπλέι αρκετές φορές και δεν έχω αλλάξει άποψη και ήταν σε κρίσιμο σημείο για μας», τόνισε ο Κέιχιλ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανατροπή του Γουέλμπεκ από τον ίδιο, προσέθεσε: Νομίζω ότι η επαφή ήταν έξω από την περιοχή έτσι κι αλλιώς και βρήκα την μπάλα με τις τάπες του παπουτσιού μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα