Κερδίζει... χάνοντας η Μπάγερν

12:42 4/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην συμφωνία που είχε κάνει η Μπάγερν Μονάχου με την Σάλκε για τον Μάνουελ Νόιερ και με την Χόφενχαϊμ για τον Λουίς Γκουστάβο προβλέπεται οι δυο ομάδες να εισπράξουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό αν οι Βαυαροί κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Επομένως δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως η Μπάγερν Μονάχου θα βγει κερδισμένη, οικονομικά, αν χάσει το τρόπαιο στην "Αλιάντζ Αρίνα" στις 19 Μαΐου από την Τσέλσι.
Πιο συγκεκριμένα, η UEFA πριμοδοτεί

με 9 εκ. ευρώ τον νικητή του εφετινού Τσάμπιονς Λιγκ άρα αν η Μπάγερν Μονάχου κατακτήσει το τρόπαιο θα λάβει το παραπάνω ποσό. Όμως, στην συμφωνία με την Σάλκε για τον Νόιερ, προβλέπεται η Σάλκε να εισπράξει 4 εκ. ευρώ από την Μπάγερν Μονάχου σε ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου αλλά και 2 εκ. ευρώ για πρόκριση στα ημιτελικά. Αντίστοιχα, βάσει της συμφωνίας με την Χόφενχαϊμ για τον Λουίς Γκουστάβο, οι Βαυαροί από την στιγμή που στεφθούν Πρωταθλητές Ευρώπης θα πρέπει να καταβάλουν στην γερμανική ομάδα ένα εκατομμύριο ευρώ ενώ ήδη έχει δώσει 2 εκ. ευρώ για την πρόκριση στα ημιτελικά.
Πράγμα που σημαίνει πως δεν θα μείνουν και πολλά από το πριμ των 9 εκ. ευρώ, αντίθετα θα είναι πολύ λιγότερα από τα 5.6 εκ. ευρώ που θα πάρει η Μπάγερν Μονάχου ως φιναλίστ του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα