Κι άλλος βουλευτής λέει «όχι» στα μέτρα

20:02 10/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ακόμα ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα. Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης δηλώνει ότι θα καταψηφίσει τα μέτρα ακόμα κι αν τεθεί κομματική πειθαρχία.

Με επιστολή του προς τον Γ. Παπανδρέου, τον πρόεδρο της Βουλής,

το γραμματέα του ΠΑΣΟΚ και τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, ο κ. Μιχελογιαννάκης δηλώνει ότι πρώτα από όλα βάζει τη συνείδησή του, τη σωτηρία του ελληνικού κράτους, την σωτηρία των πολιτών, της δημοκρατίας και τέλος τη σωτηρία της δημοκρατικής παράταξης και δεν θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση. Παρακαλεί επίσης το κόμμα του την ύστατη αυτή στιγμή να σταθεί όρθιο στις αρχές, στην ιδεολογία του και στο στόχο του που πιστεύει -όπως λεει- να είναι η αξιοπρεπής Ελλάδα και η δίκαιη κοινωνία.

Μέχρι στιγμής, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να καταψηφίσουν τα νέα μέτρα είναι ο βουλευτής Τρικάλων, Χρήστος Μαγκούφης, Ξάνθης, Τσετίν Μάντατζη, ο Οδυσσέας Βουδούρης και ο βουλευτής Άρτας, Π.Στασινός, ο οποίος υπέβαλλε και την παραίτησή του από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα