«Κηδεία» στην Τούμπα

20:13 29/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΠΛΕΪ ΟΦ - 5η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ.Στυλιάρας

Το πάρτι έγινε κηδεία στην Τούμπα καθώς ο ΠΑΟΚ παρότι προηγήθηκε έχασε τελικά με 2-1 από τον Ατρόμητο και

έχασε τον ρόλο του φαβορί στα πλέι οφ. Εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του Περιστερίου με πρωταγωνιστή τον Ναπολεόνι.

Κακό το πρώτο μέρος με ελάχιστες φάσεις. Παρ' όλα αυτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στη μια και μοναδική καλή φάση που δημιούργησαν. Συγκεκριμένα στο 33' ο Ολίσε έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Ράντμαν απέκρουσε ασταθώς και ο Σαλπιγγίδης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ατρόμητος απείλησε στο 45' με κεφαλιά του Φυτανίδη που δεν βρήκε στόχο.

Το δεύτερο μέρος ήταν διαφορετική υπόθεση. Μόλις στο 46' ο Ατρόμητος ισοφάρισε όταν μετά από την πάσα του Ουντότζι ο Ναπολεόνι με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-1. Στο 54' ο Βούκιτς πήρε την μπάλα μετά το λάθος του Ράντμαν αλλά τελικά σπατάλησε την ευκαιρία. Επτά λεπτά μετά ο Λίνο απείλησε με σουτ ενώ στο 75' εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον Ράντμαν να διώχνει δύσκολα. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι στο 76' σε σουτ του Σουμπίνιο και τέσσερα λεπτά μετά ήταν ο Μπρίτο που έστειλε την μπάλα στο σίδερο με μακρινό πλασέ. Στο 89' ο Ουντότσι έκανε το σουτ με τον Γλύκο να διώχνει με υπερένταση. Τελικά η πίεση της ομάδας του Περιστερίου απέδωσε καρπούς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν μετά από αντεπίθεση ο Ναπολεόνι βγήκε απέναντι από τον Γλύκο και με πλασέ έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Κουμάλο, Λίνο, Σταφυλίδης (79'Λόρενς), Φωτάκης (68'Αθανασιάδης), Ρομπέρ, Ολίσε, Βούκιτς (55'Βούκιτς), Σαλπιγγίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Δημούτσος, Ιγκλέσιας (70'Μπάλλας), Καραγκούνης (59'Μπρίτο), Ουντότζι, Σουμπίνιο, Ναπολεόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα