Κιν: Κακή ομάδα η Γιουνάιτεντ

21:09 11/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο παλαίμαχος μέσος των «κόκκινων διαβόλων», φιλοξενήθηκε στο ειδικό πλατό του «ITV» στο «Ολντ Τράφορντ», το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να σχολιάσει την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Ένα γκολ του Φιλ Τζόουνς στο 67ο λεπτό ήταν αυτό που λύτρωσε την ομάδα του Μόγιες και την έστειλε στην κορυφή του ομίλου, αλλά ο Ρόι Κιν, στο ημίχρονο του παιχνιδιού, πήρε φόρα και δεν σταματούσε...
«Δεν αντιδρούν οι παίκτες της Γιουνάιτεντ έπειτα απ' όσα συνέβησαν την

προηγούμενη εβδομάδα. Δεν είναι ομάδα... δεν είναι σύνολο. Φαίνονται απλά μονάδες που απλά τρέχουν μέσα στο γήπεδο. Μπορείς να υπερασπιστείς παίκτες που έκαναν λάθη, αλλά σε καμία περίπτωση να τους υπερασπιστείς που δεν μαρκάρουν και δεν προβάλλουν αντίσταση στον αντίπαλο» είπε για την ομάδα και «ανέλαβε» μετά τους Γιάνγκ και Φέρντιναντ:
«Ο Άσλεϊ Γιάνγκ έχασε δύο ευκαιρίες που θα έπρεπε να έχει τελειώσει με γκολ και νομίζω πως αυτές οι δύο ευκαιρίες που έχασε, αντικατοπτρίζουν και όλη τη θητεία του μέχρι στιγμής στον σύλλογο. Δεν είναι καλός... Από την άλλη, ο Ρίο Φέρντιναντ μοιάζει σα να... κάνει ντεμπούτο σήμερα (σ.σ. χτες). Είναι αστείο...»

Keywords
Τυχαία Θέματα