Κίνδυνος αποκλεισμού για Ηρακλή

18:19 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ορατός είναι ο κίνδυνος αποκλεισμού της γυναικείας ομάδας πόλο του Ηρακλή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτέχνης Ηρακλής, έχει δημιουργήσει άμεσο πρόβλημα και στη γυναικεία ομάδα πόλο.

Αναλυτικά:

«Σε λιγότερες από δέκα ημέρες στο καλεντάρι της γυναικείας ομάδας πόλο του ΗΡΑΚΛΗ,

περιλαμβάνεται ο πρώτος αγώνας για τη φάση των οκτώ του LEN TROPHY. Το γυναικείο τμήμα πόλο είναι το μοναδικό που συνεχίζει σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και είναι το μοναδικό που μας έχει κάνει υπερήφανους μέχρι τώρα με τις διακρίσεις του εκτός συνόρων, καθώς έχει την τιμή να αγωνίζονται σε αυτό οι Παγκόσμιες πρωταθλήτριες Ζάντου, Γούλα και Φλώρου.

Ο αγώνας αυτός όμως μετά την τελευταία ενημέρωση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα, καθώς η οικονομική κρίση και η αδυναμία της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας να δώσει μια χείρα βοηθείας σε αυτές τις δύσκολες εποχές αποτελούν τροχοπέδη. Οι Ηρακληδείς που βρίσκονται δίπλα σε αυτό το τμήμα ενημερώθηκαν πως για να γίνει αυτό το παιχνίδι απαιτούνται 2.500 ευρώ, ένα ποσό που σε άλλες εποχές δεν θα γίνονταν καν λόγος να βρεθεί.

ΣΗΜΕΡΑ όμως είναι εξαιρετικά αδύνατο, ενώ η επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο, το αποτέλεσμα ήταν μηδενικό. Η απάντηση της ΚΟΕ ήταν: «Σε περίπτωση που ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα, θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο 7.500 ευρώ και διετή αποκλεισμό». Κι όλα αυτά διότι η LEN απαιτεί την άμεση πληρωμή των αεροπορικών εισιτηρίων των τριών στελεχών της (κομισάριου και δύο διαιτητών) για να βρίσκονται στις απαιτούμενες ημερομηνίες στη Θεσσαλονίκη.

Η απόφαση για τη συνέχεια ή όχι στο LEN TROPHY είναι δύσκολη και θα αποφασιστεί από τα μέλη της Λέσχης Φίλων Υδατοσφαίρισης Apollo, αλλά γι' ακόμη μια φορά φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο σύλλογος δεν έχει τη στήριξη ούτε της Ομοσπονδίας στις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες που αντιμετωπίζει.

Άλλωστε και το Σάββατο το αγωνιστικό τμήμα θα ταξιδέψει στην Πάτρα από νωρίς το πρωί με τη χρήση ιδιωτικών αυτοκινήτων προκειμένου να αγωνιστεί αυθημερόν και να κερδίσει την τοπική ομάδα, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά τον ανώνυμο φίλαθλο της ομάδας που μέχρι τώρα, όταν του το ζητήσαμε, βοήθησε το τμήμα να διατηρηθεί οικονομικά. Ευελπιστούμε τη Δευτέρα (14/1) στο Καυτανζόγλειο, στον αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου με αντίπαλο την Καλλιθέα, να ανταποκριθεί στο κάλεσμα που της απευθύνουμε για να μπορέσει η γυναικεία ομάδα πόλο να συνεχίσει τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της».

Keywords
Τυχαία Θέματα