Κινείται για Ολαϊτάν ο ΟΣΦΠ

08:56 18/12/2012 - Πηγή: AEK365

Έτοιμος να κινηθεί για την απόκτηση του Μάικλ Ολαϊτάν φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός, αφού ο νεαρός άσος της Βέροιας συνεχίζει να εντυπωσιάζει και αποτελεί προσωπική εισήγηση του Λορένθο.
Μόνο ασυγκίνητους δεν έχουν αφήσει τους πρωταθλητές οι πολύ καλές εμφανίσεις του 20χρονου μέσου. Μάλιστα ο παίκτης παρακολουθείται από πέρυσι, όταν ακόμα η ομάδα της Ημαθίας αγωνιζόταν στην Football League,

αλλά πλέον ο Νιγηριανός έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί και σε επίπεδο Super League.
Το τελευταίο διάστημα ωστόσο το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον παίκτη έχει γίνει ακόμα πιο "ζεστό", με αποκορύφωμα όπως όλα δείχνουν και την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή. Μάλιστα είναι αρκετά πιθανό να κινηθούν άμεσα για την Ολαϊτάν οι «ερυθρόλευκοι» όπως αναφέρει ο «Γαύρος», αφού ο νέος τεχνικός σύμβουλος του τμήματος σκάουτινγκ, Λορένθο εισηγήθηκε επίμονα την απόκτησή του.
Αυτό που πιθανότατα θα συμβεί είναι να γίνει τώρα κίνηση από τον Ολυμπιακό για να «κλείσει» τον Νιγηριανό, αλλά να μείνει στη Βέροια ως το καλοκαίρι ώστε να συνεχίζει να παίζει βασικός και να «ψηθεί» περισσότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα