Κινείται νομικά κατά MEGA και Θεοδωράκη ο Λαυρεντιάδης

19:04 18/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ανακριβή και συκοφαντικά χαρακτηρίζει τα όσα αναφέρθηκαν για εκείνον στην χθεσιοβραδινή εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στο Mega o Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Ο κ. Λαυρεντιάδης εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από τη φυλακή στην οποία αναφέρει πως τα όσα αναφέρθηκαν για εκείνον στην

εκπομπή Πρωταγωνιστές την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013, «ήταν ανακριβή και συκοφαντικά με σκοπό να με βλάψουν ηθικά, επαγγελματικά και να επιβαρύνουν την υγεία μου».

Μάλιστα, όπως λέει παραβιάστηκε το τεκμήριο της αθωότητας και τονίζει ότι κανείς δεν δεικαιούται να το κουρελιάζει. Ο κ. Λαυρεντιάδης ανακοίνωσε ότι θα καταφύγει δικαστικά εναντίον της εκπομπής και του καναλιού.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή των Πρωταγωνιστών φιλοξενήθηκε συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά, αλλά και δημοσιογράφων που ασχολούνται με το σχετικό ρεπορτάζ και μίλησαν για τις υποθέσεις του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, αλλά και του κ. Λαυρεντιάδη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ότι ο κ. Λαυρεντιάδης είχε μεγάλη φρουρά, ενώ ειπώθηκε ότι προξενεί ερωτηματικά το γεγονός ότι πριν συλληφθεί προηγήθηκε μπαράζ επιθέσεων με γκαζάκια σε σπίτια ανθρώπων που σχετίζονται με την υπόθεση, όπως της εισαγγελέως που την είχε αναλάβει.

Μάλιστα, στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι επειδή ο κ. Λαυρεντιάδης ήξερε ότι υπήρχε πιθανότητα να τον συλλάβουν είχε κάνει διάφορες κινήσεις για να εξασφαλίσει γαλλικό διαβατήριο με σκοπό να μεταβεί στις γαλλικές Κομόρες. Γι' αυτό πιθανότατα είχε χρηματοδοτήσει και την προεκλογική καμπάνια του υποψήφιου γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί, όμως η μη εκλογή του έκανε το σχέδιο να ναυαγήσει.

Η ανακοίνωση του Λαυρεντιάδη:

«Τα όσα αναφέρθηκαν για το άτομό μου στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013, ήταν ανακριβή και συκοφαντικά με σκοπό να με βλάψουν ηθικά, επαγγελματικά και να επιβαρύνουν την υγεία μου. Παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητάς μου, το οποίο δεν είναι δυνατόν ενώ είναι υποχρεωμένοι να το σέβονται από τον Πταισματοδίκη μέχρι τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, να δικαιούται να το κουρελιάζει οποιοσδήποτε ιδιώτης. Ζήτησα ήδη αντίγραφο της εκπομπής ώστε να καταφύγω δικαστικά εναντίον όλων των υπευθύνων που επιχειρούν να επηρεάσουν δυσμενώς για εμένα τη Δικαιοσύνη και την κοινή γνώμη».

Δείτε βίντεο με τα σχετικά αποσπάσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα