Κις για... φίλημα

10:40 28/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο τραυματισμός της δεν την πτόησε και η 19χρονη Μάντισον Κις πήρε μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του Australian Open κερδίζοντας τη Βίνους Γουίλιαμς με 2-1 σετ (6-3, 4-6 και 6-4).
Η Αμερικανίδα, νούμερο 35 στη παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε εύκολα το πρώτο σετ, αλλά στο δεύτερο ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στον μηρό όπου αντιμετωπίζει πρόβλημα, με αποτέλεσμα να χάσει

το δεύτερο σετ.
Στο τρίτο σετ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με μπρέικ, αλλά η Κις βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και στο δέκατο γκέιμ έκανε το χτύπημα που της χάρισε τη πρόκριση για πρώτη φορά σε ημιτελικό Grand Slam.
Αντίπαλος της Κις θα είναι η αδερφή της Βίνους Γουίλιαμς, η Σερένα η οποία χρειάστηκε μόλις 65 λεπτά για να κερδίσει την περσινή φιναλίστ του Australian Open, την Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα.
Η 33χρονη Αμερικανίδα επικράτησε με 2-0 σετ (6-2 και 6-2) και θα βρεθεί σε ημιτελικό για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια. Μένει να φανεί αν θα τηρηθεί η παράδοση που θέλει την Σερένα Γουίλιαμς να παίρνει τον τίτλο και τις πέντε φορές που επικράτησε σε προημιτελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα