«Κιτρινόμαυρη» βραδιά

04:12 4/4/2012 - Πηγή: AEK365

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ είχαν δώσει ραντεβού στη Νέα Φιλαδέλφεια για μια βραδιά μακριά χαλάρωσης και μακριά από τις έννοιες των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Μετά την επιτυχημένη σεζόν και την άνοδο στην Α2 σαν Πρωταθλήτρια ομάδα οι ιθύνοντες της Ένωσης φρόντισαν να ανταμείψουν τους παίκτες με ένα τραπέζι κι έτσι όλοι απόλαυσαν πολύ ωραίες

στιγμές, αφού η χρονιά που πέρασε ήταν εξαντλητική.

Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς το κλίμα ήταν εξαιρετικό και οικογενειακό με τα πειράγματα και τα αστεία να διαδέχονται το ένα το άλλο, ενώ αρκετά ήταν και τα σχόλια που έγιναν για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου, εκεί όπου όλοι περιμένουν την απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Το «παρών» στην συγκεκριμένη βραδιά, πέρα από τους εφόρους του τμήματος, Κώστα Κωλέττη και Νίκο Τσάπο, έδωσε και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κώστας Παπαδημητρίου, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα και βοηθάει όποτε αυτό χρειάζεται. Ενώ και ο Γιάννης Βερούτης βρέθηκε δίπλα στα παιδιά για να τους πει τα συγχαρητήριά του και να τους ευχηθεί ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα