Κλείδωσε πρωτιά η Σπόρτινγκ

00:00 2/12/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 4ος ΟΜΙΛΟΣ 5η αγωνιστική

ΒΑΣΛΟΥΙ- ΛΑΤΣΙΟ: 0-0
Γήπεδο: Μουνισιπάλ
Όλα ανοιχτά παραμένουν για την κατάληψη της 2η θέσης του ομίλου, καθώς Βασλούι και Λάτσιο έμειναν στο 0-0 και ισοβαθμούν με 6 βαθμούς. Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.
Η Λάτσιο ήταν πολύ καλύτερη στα πρώτα λεπτά και στο 12ο λεπτό ο Κλόζε νικήθηκε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ από τον Τσερνιάσουσκας. Η Βασλούι έχασε με τη σειρά της μεγάλη ευκαιρία στο 33ο λεπτό, καθώς ο Τεμβανιέρα έπιασε πανέμορφο γυριστό μέσα στην περιοχή, αλλά ο

Μαρκέτι έπεσε στη γωνία του κι έδιωξε.
Η Βασλούι είχε στο 55ο λεπτό μια καλή εκτέλεση φάουλ με τον Αντάιλτον, με τη μπάλα να περνά μόλις άουτ. Η Βασλούι στο 69' πέτυχε γκολ με τον Τεμβανιέρα, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Από εκεί και πέρα η Λάτσιο πίεσε ασφυκτικά ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει.
ΒΑΣΛΟΥΙ: Τσερνιάουσκας, Παπ, Μιλάνοφ, Φάρκας, Γκλάντστοουν (71' Ζμέου), Σανμαρτεάν Πάβλοβιτς, Αντάιλτον, Μιλισάβλιεβιτς, Τεμβανιέρα (90' Μπέλο), Μπουχαέσκου (58' Γιοβάνοβιτς).
ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Μπιάβα, Ντιακιτέ, Ράντου, Κονκό (8' Κόζακ), Ερνάνες, Γκονζάλες, Λούλιτς (59' Σκούλι), Τσάνα, Κλόζε, Σισέ (71' Ρόκι).

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ- ΖΥΡΙΧΗ: 2-0
Γήπεδο: Ζοάο Αλβαλάδε
Άνετη νίκη πήρε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 2-0 επί της Ζυρίχης καθάρισε τη ν1η θέση του ομίλου.
Η Σπόρτινγκ έδειξε από τα πρώτα λεπτά πως δεν θα αφήσει περιθώρια στη Ζυρίχη και απείλησε αρχικά στο 14ο λεπτό με τον Καρίσο. Τελικά τα γκολ για την Πορτογαλική ομάδα ήρθε στο επόμενο λεπτό. Ο Σχάαρς έκανε υπέροχη πάσα για τον Φαν Βολφσβίνκελ και ο τελευταίος με ξερό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Λεόνι.
Η Σπόρτινγκ έφτασε κοντά στο γκολ στο 52ο λεπτό, καθώς ο Ονιέγου σταμάτησε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Καπέλ. Τελικά οι Πορτογάλοι έκαναν το 2-0 στο 58ο λεπτό. Ο Καπέλ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μποζίνοφ με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Λεόνι. Από εκεί και πέρα η Σπόρτινγκ δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει τη νίκη και να πάρει την πρωτιά του ομίλου.
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Μαρσέλο, Καρίσο, Πόλγκα, Ονιέγου, Περέιρα, Ινσούα, Σχάαρς (68' Σάντος), Καπέλ (59' Περεϊρίνια), Μάρτινς, Μποζίνοφ, Φαν Βολφσβίνκελ (74' Ρούμπιο).
ΖΥΡΙΧΗ: Λεόνι, Τεσέιρα, Ρ.Κοχ, Π.Κοχ, Μανίν, Αεγκέρτερ (62' Αεγκέρτερ), Νικσί, Ντζούριτς (75' Σχενμπάχλερ), Μπουφ, Τσικαουί (63' Τσερμίτι).

Keywords
Τυχαία Θέματα