«Κλείνει» η 4άδα

17:18 26/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στο ‘Δ. Βικέλας', το γήπεδο όπου πέρσι ο Ηρακλής αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος, θα ‘τσεκαριστεί' αύριο το βράδυ (19.00, Γεροθόδωρος - Κουτσούλας) το τελευταίο εισιτήριο για το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών 2013, που διεκδικούν ο Φοίνικας Σύρου κι ο ΑΟ Κηφισιάς.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Volleyleague, ωστόσο ο Χρήστος Πάτρας ξεκαθάρισε ότι: «Το Κύπελλο είναι μια

διαφορετική διοργάνωση και δεν θα μας επηρεάσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».
Οι Συριανοί έχουν διάφορα μικροπροβλήματα ωστόσο ο στόχος δεν αλλάζει. «Για τον Φοίνικα το Κύπελλο αποτελεί στόχο και θέλουμε την πρόκριση. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα που δύσκολα την κερδίζεις και παρόλο που εμείς έχουμε επικρατήσει φέτος και στα δύο ματς, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», τόνισε ο κ. Πάτρας.
Η αποστολή του ΑΟΚ θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για τη Σύρο, με την ψυχολογία στα ύψη μετά από τις δύο σπουδαίες νίκες στις έδρες των Ηρακλή, Παναθηναϊκού που έχουν φέρει την ομάδα των βορείων προαστίων στην 7η θέση της βαθμολογίας.
«Σίγουρα είμαστε σε καλή κατάσταση κάτι που φάνηκε με τις δύο νίκες που κάναμε στα τελευταία μας παιχνίδια και θέλουμε να διακριθούμε και στον θεσμό του Κυπέλλου», παραδέχθηκε ο Κώστας Αρσενιάδης και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα, αφού για τον Φοίνικα στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα όπου τόσο πέρσι όσο και φέτος δεν έχουμε πιάσει καλή απόδοση».

Keywords
Τυχαία Θέματα