Κλείνει ΜακΓκρέγκορ η Χαλ

22:48 16/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα του Στιβ Μπρους ετοιμάζει τα πλάνα της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα την βρει στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ και μία από τις προτεραιότητες του Άγγλου τεχνικού είναι η ενίσχυση στη θέση κάτω από τα δοκάρια.
Οι «τίγρεις» έχουν ήδη ασχοληθεί με τις περιπτώσεις τον Κάσπερ Σμάιχελ, Σέι Γκίβεν και Κόστελ Παντίλιμον, αλλά από τη στιγμή που δεν βλέπουν... φώς στο τούνελ, «στράφηκαν» στον 31χρονο γκολκίπερ της Μπεσίκτας.
Ο ΜακΓκρέγκορ υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι διετές συμβόλαιο συνεργασίας

με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί απόλυτα μακριά από το Νησί και η Χαλ του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ.
«Οι συζητήσεις πάνε πολύ καλά και θεωρώ πως σύντομα όλα θα τελειώσουν. Ο Άλαν θέλει πολύ να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και να συνεργαστεί με τον Στιβ Μπρους στη Χαλ» ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου του παίκτη, Ντέιβ Μπόλντγουιν.
Ο 31χρονος διεθνής άσος, αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012 ως ελεύθερος από τους Ρέιντζερς και με τη φανέλα της Μπεσίκτας πραγματοποίησε φέτος 26 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα