Ναυάγιο με Γκρενιέ στην Άρσεναλ

22:35 16/6/2013 - Πηγή: AEK365

Το ζητούμενο για τον πρόεδρο της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, είναι να ενισχύσει τα ταμεία του συλλόγου, καθώς υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, ενώ έχουν «πέσει» και οι υπογραφές για το νέο γήπεδο των «λιονέ», κάτι που ενισχύει -εν καιρώ- τις δαπάνες τους.
Μετά την πώληση του Ντέγιαν Λόβρεν στη Σαουθάμπτον, έναντι 10 εκ. λιρών, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας θέλει να βρει προσφορές από συλλόγους και για άλλους ποδοσφαιριστές του, των οποίων τα συμβόλαια έρχονται σε ολοκλήρωση μέσα στην επόμενη χρονιά, ώστε να μην τους

χάσει ως ελεύθερους.
Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Μπαφετιμπί Γκομίς, που βρίσκεται στο στόχαστρο της Κάρντιφ και το συμβόλαιό του λήγει στις αρχές του ερχόμενου καλοκαιριού. Ωστόσο, ισχύει εντελώς διαφορετική κατάσταση για έναν από τους κύριους μεταγραφικούς στόχους της Άρσεναλ, τον Κλεμάν Γκρενιέ.
Ο 22χρονος έχει συμβόλαιο επίσης μέχρι το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όμως υπάρχει η πεποίθηση πως θα ανανεώσει, ώστε σε περίπτωση που θελήσει να αποχωρήσει από τη Γαλλία να το κάνει με ένα σαφώς μεγαλύτερο ποσό από αυτό των 10 εκ. λιρών.
Συν τοις άλλοις, στη λίστα των αποδεσμεύσεων του συλλόγου της περιφέρειας Ρον Αλπ βρίσκονται και άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την εισροή χρημάτων και παράλληλα την παραμονή του Γκρενιέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα