Κλείστηκε το ραντεβού Ξενιάδη – ΠΑΕ ΑΕΚ!

17:02 3/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Ελβετία, για προσωπικές του δουλειές, όπως τονίζεται από τον ίδιο, βρίσκεται σήμερα (3/1) ο Βασίλης Ξενιάδης. Το πρωί ωστόσο πήρε τηλέφωνο τον Σταύρο Αδαμίδη και αφού κατάφερε να τον βρει, τον ενημέρωσε για το ταξίδι του και έπειτα συζήτησαν για το που και πότε θα γίνει το ραντεβού μεταξύ των νομικών των δύο πλευρών.

Όπως τονίστηκε στον Αδαμίδη από τον Ξενιάδη, θα επιστρέψει στην Αθήνα το αργότερο

την Πέμπτη (5/1) και ως εκ τούτου το ραντεβού με τους νομικούς κλείστηκε την επομένη, δηλαδή την Παρασκευή το μεσημέρι ανήμερα των Φώτων! Μένει να δούμε αν όντως θα γίνει τελικά αυτό το ραντεβού που θα κρίνει πάρα πολλά, καθώς όπως σημειώνεται από την πλευρά Ξενιάδη τότε θα ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσει το deal ή όχι!

Ο επιχειρηματίας επιμένει να τονίζει πως θα προχωρήσει η συμφωνία εφόσον νομικά βρεθεί η φόρμουλα να διαφυλαχθούν τα χρήματα που θα βάλει εν πρώτης (ήτοι 2,5 εκατ. ευρώ), ώστε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα προκηρυχτεί με 20 εκατ. ευρώ (τα 10 εκατ. ευρώ θα πρέπει να καλυφθούν) θα είναι ο μοναδικός που θα μπορεί να μπει βάζοντας τα υπόλοιπα 7,5 εκατ. ευρώ αποκτώντας το 51% των μετοχών.

Σε αντίθετη περίπτωση θα κάνει πίσω και έπειτα το ερώτημα είναι αν μπορεί να βρεθεί επιχειρηματίας (είτε Έλληνας είτε… Άραβας) που να… ρισκάρει βάζοντας αρχικά 2,5 εκατ. ευρώ, χωρίς να καλύπτεται νομικά ότι θα έχει τον πρώτο λόγο να βάλει στη μεθεπόμενη Γ.Σ. τα υπόλοιπα 7,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνει δικό του το 51%.

Keywords
Τυχαία Θέματα