Κλοπ: Ο Γκέτσε ήθελε τον Πεπ, εγω δεν μιλάω ισπανικά

16:45 23/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η είδηση της ημέρας στην ποδοσφαιρική Γερμανία είναι η μεταγραφή του Μάριο Γκέτσε στην Μπάγερν Μονάχου έναντι 37 εκατομμυρίων ευρώ με τον Γιούργκεν Κλοπ να υποστηρίζει πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήθελε να τεθεί υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα και ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν μπορεί ούτε να κοντύνει ούτε να αρχίσει να μιλά ισπανικά.

Σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ τόνισε: "Ο Γκέτσε

ήθελε να προπονηθεί με τον Γουαρδιόλα. Εγώ δεν μπορώ να κοντύνω και να μιλήσω Ισπανικά!".
Για το θέμα του Γκέτσε, ο Κλοπ είπε επίσης τα εξής: " Η είδηση γνωστοποιήθηκε την πιο ακατάλληλη στιγμή. Το ξέρω εδώ και δύο εβδομάδες. Μία ημέρα μετά το ματς με τη Μάλαγα έκλεισε η μεταγραφή. Σ' αυτούς που είναι στενοχωρημένοι να πω ότι και εμείς πήραμε τον Ρόις από την Γκλάντμπαχ. Και εκεί υπήρξε πόνος. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην πετύχουν αυτοί θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Ελπίζω ότι οι οπαδοί μας θα αντιδράσουν ώριμα γιατί το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Ξέρω ότι είναι ο αγαπημένος του Γκουαρντιόλα ο Γκέτσε. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά είναι ώρα να δείξουμε ότι είμαστε μία ξεχωριστή ομάδα. Αν κάποιος οπαδός δεν μπορεί να αντιδράσει όπως πρέπει, να δώσει το εισιτήριό του σε κάποιον άλλο. Αν το κάνουμε αυτό, θα είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα