Πικρία στην Ντόρτμουντ για Γκέτσε

15:57 23/4/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες ώρες η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριο Γκέτσε, εξέλιξη που έχει απογοητεύσει τους φίλους της Μπορούσια Ντόρτμουντ όπως φαίνεται και από τα μηνύματα τους στο διαδίκτυο.
Στην πιο δημοφιλή ιστοσελίδα των φίλων της Ντόρτμουντ, την schwatzgelb.de, έχει "ανέβει" άρθρο ενδεικτικό της οργής που αισθάνονται.
Στο άρθρο αναφέρεται, μεταξύ άλλων, το εξής: " Εχουμε εξαπατηθεί. Αλλά και εμείς επιτρέψαμε στους εαυτούς μας να εξαπατηθούν. Ο Μάριο έχει περάσει όλη του τη μέχρι στιγμής καριέρα στην Ντόρτμουντ.

Σε τελική ανάλυση όμως οι πράξεις αποφασίζουν. Για άλλη μία φορά είμαστε αναγκασμένοι να πιούμε αυτό το πικρό ποτήρι. Ακόμα και ο σύλλογος είναι απογοητευμένος. Ο Μάριο Γκέτσε αποφάσισε να αλλάξει ομάδα. Δικαίωμα του. Αποφάσισε εναντίον της Ντόρτμουντ. Για μας προσωπικά από σήμερα ο Γκέτσε είναι ακόμη ένας παίκτης. Μπορεί να μας εξαπατήσουν και πάλι με τον ένα ή άλλο τρόπο. Τουλάχιστον στη θέση του Γκέτσε έχουμε παίκτες. Τι θα γίνει όμως αν φύγει ο Χούμελς ή κάποιος άλλος για τον οποίο δεν υπάρχει ο κατάλληλος αντικαταστάτης;".

Keywords
Τυχαία Θέματα