Κλοπ: Θα πάω να πιω μια μπύρα

08:14 1/5/2013 - Πηγή: AEK365

Για πρώτη φορά μετά το 1997, η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα βρεθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά την ήττα 2-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι κατενθουσιασμένος και να γιορτάζει την επιτυχία πίνοντας μπύρα και πηγαίνοντας βόλτα στους δρόμους της Μαδρίτης.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Θα πάω να πιω σίγουρα μια μπίρα στο ξενοδοχείο. Από την άλλη, ο Νούρι Σαχίν ξέρει την πόλη. Πιστεύω ότι θα βγούμε μια βόλτα. Θα πάμε έξω με τα παιδιά να γνωρίσουμε την νύχτα

και θα διασκεδάσουμε μια τόσο μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας".
Για το παιχνίδι στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ο Κλοπ δήλωσε: "Ξέραμε πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ δυνατή ομάδα και δεν θα τα παρατούσε, κάτι που φάνηκε με΄χρι και το τέλος. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα στο φινάλε για εμάς. Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες νωρίτερα και θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία. Πάντως παίξαμε αρκετά καλά και πιστεύω πως από την στιγμή που επικρατήσαμε 4-3 στο σύνολο, αξίζαμε την πρόκριση στον τελικό. Είμαστε στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 16 χρόνια και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για αυτό. Η ομάδα μας έδειξε προσωπικότητα. Κρατάω ότι γράψαμε ιστορία με μια νεανική ομάδα".
Ο Κλοπ στάθηκε και στην διαιτησία του Γουέμπ: "Δεν θέλω να μιλήσω για τον διαιτητή. Έγιναν πολλά φάουλ στον Λεβαντόφσκι και πολλά μαρκαρίσματα που δεν τιμωρήθηκαν με κάρτες. Δεν ξέρω τι λένε στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον Χούμελς. Δεν έχω δει την φάση. Πάντως, ο Ράμος έπρεπε να δεχτεί επτά κίτρινες κάρτες".

Keywords
Τυχαία Θέματα